Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 42 min (Minutáž: 46–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Lauren Glazier, Albert Jones, Joe Tuttle, Michael Cerveris, June Carryl, Sierra McClain (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pro mě o malý chloupek lepší a kvalitnější, než první série. Ubylo sice trošku rozhovorů, zato přibylo víc normální, policejní práce, kde ta hlavní se odehrává v Atlantě, kde začíná řadit vrah černošských, malých chlapců a jen sem, tam se odskočí si s nějakým známým vrahem natočit rozhovor. Když pominu Mansona a již z první série známého Kempera, je to většinou pro mě ta nudnější část, kterou však zachrání samotná Atlanta, která mě poslední dva, tři díly úplně přikovala k židli. A vůbec se dívím, že jsem o tomhle případu nikdy neslyšel, protože i po těch čtyřiceti letech neustále přitahuje pozornost a to hlavně z otázky viny, či neviny. Pokud budete chtít, není problém se o něm dočíst a pokud budete tak šikovní, jako já, podaří se Vám odhalit i identitu toho úchyla, co se skoro v každém dílu objeví s maskou, nebo šňůrou kolem krku. Nápověda-pokud bude natáčení téhle výtečné série pokračovat stejným tempem, dočkáme se ho tak v sedmnácté, nebo osmnácté řadě:) ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ma to hromadu vybornych scen, 3-4 epizody su naozaj spickove a skutocne udalosti, o ktorych to pojednava su fakt sila. Bohuzial sa tu uz vsak nabehlo na (pre mna otravnu a nudnu) serialovu strukturu plnu vaty (vztahove zalezitosti) a niektore motivy mali rozhodne na viac a idu do stratena (syn). Niekde medzi 7-8/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení druhé řady nemůžu jinak než naléhat na Netflix, aby co nejdříve potvrdil následující řadu(y). David Fincher totiž zkrátka tuhle pachuť na jazyku po skončení seriálu umí...a to se musím přiznat, že mě paradoxně jeho první tři díly bavily nejméně. Jenom on však takhle dobře umí nastavit dílo, které skvěle vygraduje a po jehož skončení se vám chce jen čučet do blba. Samozřejmě to není pouze jeho zásluha, ostatní režiséři jsou svým rukopisem taktéž k nerozeznání odlišnosti feelingu celého seriálu. Dějem se zaobírat nechci, oba hlavní herci jsou opět výborní, tentokrát se o dost víc sází na jejich problémy v soukromí a o to víc se museli Jonathan Groff a Holt McCallany snažit...neumím si moc představit sehranější dvojku. Už jsem mluvil o tom, že chci hned teď další sezónu? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajúca séria, ktorá mala iba pár slabších momentov a paradoxne medzi ne patrila aj tá, v ktorej vyšetrovatelia Holden s Billom vypočúvali Charlieho Mansona. Zaujímavý bol nielen hlavný príbeh vraha z Atlanty, ale aj návšteva u "Candymanovho" spolupáchateľa a nakoniec aj jeho vraha a rovnako tak problémy Billa s Nancy. Naproti tomu Wendy mi v celom seriály príde zbytočná a aj jej lesbické vzťahy sú iba nutným zlom dnešného liberálneho poňatia filmového priemyslu. Celkovo však mala séria lepší rozjazd ako tá prvá a celý čas si udržala solídne tempo a chlapík z Park City v Kansase je prísľubom toho, že minimálne jedna séria ešte bude zaujímavá. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenudil jsem se ani minutu. Hovorů s vrahy ubylo (došlo vlastně jen na Mansona, vraha posedlého psím démonem a krátkým cameem Eda Kempera, ale to se ani tak moc nedá počítat) a víc nic. Vůbec to ale nevadilo. Celá série se soustředí na sériové vraždy dětí v Atlantě (kterých je na konci 30 a vůbec mi nejde do hlavy, proč jsem o tomhle případu nikdy dřív neslyšel) a téma je to více než zajímavé a správně dramatické. Stejně výtečná je i vedlejší zápletka se synem Tenchova syna (pokud náhodou není ještě lepší, než ta hlavní), zato zápletka s lesbickým vztahem policajtky tam je prostě vyloženě jen proto, aby tam něco takového bylo, ale naštěstí to alespoň nijak nerušilo. Nový šéf u FBI je sympaťák. Ve srovnání s první řadou byla ta minulá asi lepší (i kvůli všem těm hovorům), ale tahle je taky skvostná. Mindhunter je sice pomalý seriál a tak nějak si prostě plyne svým tempem, jenže je vtahující a nenudící a to je moc dobře. Rozhodně jeden z nejlepších seriálů současnosti, jsem rád, že to platí i nadále, a v rámci žánru je rozhodně úplně na špici. TOP seriál a už teď se nesmírně těším na třetí řadu. Bylo by nepochopitelné, kdyby nebyla. 95%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • V roce 2010 byla provedena DNA analýza dvou vlasů nalezených na těle jedenáctileté oběti. S 98% mírou pravděpodobnosti vlasy patřily Waynu Williamsovi (Christopher Livingston). (klukluka)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama