Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Všechno relativně funguje jako u předchozích dílů: Je tu celé herecké osazenstvo včetně moderátorů zpráv. Nevhodné vsuvky šílených reklam apod. Jen ta brutalita a syrovost se vytratila, prakticky vlastně tyhle atributy dělají Robocopa Robocopem. Kámen úrazu je dítě v jedné z hlavních KLADNÝCH (tohle slovo je podstatné, protože záporný fracek ve dvojce je naprosto slizký a originální) rolí. Naprosto stejným způsobem utrpěl i třetí díl Šíleného Maxe. ()

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dehonestace (mého) oblíbeného hrdiny. Jestli to byla snaha o parodii, tak nechápu proč se názvem zařazuje normálně do série. Ale i tak nebyla skoro žádná sranda. Zato spousta mizerných triků a hereckých výkonů. Námět je extrémně přehnaný až do blba. Tohle že má na svědomí Frank Miller? Já vím že RoboCop je už sám o sobě dělaný formou sebeironie až parodie, ale styl provedení tohodle dílu jsem prostě nepobral. :-( ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Trojku holt natočili pro děcka, jak napovídá už volba režiséra. Satira je tatam (děti by ji nepochopily), brutalita taky (na nátlak cenzorů, kteří film ostře sledovali už v předvýrobě), dokonce i Peter Weller (dal přednost NAHÉMU OBĚDU), akce je o hovně, záporáci přehrávají jako prase, kladné postavy jsou otravné (Lewisová, počítačová holčička, černá odbojářka) a infantilní scénář se soustředí na pečlivé oddělení dobra a zla a na vytěžení komického potenciálu RoboCopa (jízda v hořícím vraku auta), zejména skrze početné rádobyvtipné hlášky. Ale beru to s klidem, páč mě na to jednak dvojka trochu připravila a pak RoboCopa jsem nikdy nijak zvlášť neprožíval. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Super béčko,pamatuju si,že jako malej,opravdu malej cíprt,sem měl 3 díl nejradši,nedávno jsem se na to díval a musim uznat,že je to počertech zábavné béčko,které patří do mého srdce z mládí.moralitky a sentiment na vás sice chčijou z každého záběru,ale robocop sype hlášku za hláškou a v mnéhém,je třetí díl lepší,než díl druhý..škoda že každej odzazuje na Verhoveenovu jedničku,se kterou se nedá film absolutně srovnávat,ale zkuste to s dvojkou a pak si promluvíme o 28%....... ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Moc jsem zdejšímu hodnocení nechtěl věřit. Už dvojka sice byla děs, ale tak špatné to přece být nemůže. Bohužel opravdu může. Přesto, že co chvíli odkazuje na první díl (hudba, některé hlášky, 1 dollar reklama, ED-209, SUX), nemůže být trojka od jedničky vzdálena víc. Hrozně blbé, blbé, hloupé, pitomé, laciné a ještě jednou blbé. Jaká byla cílovka? Děti do 10 let a starší jen s lobotomií mozku (mimo jiné malá holka, coby geniální hackerka, by tomu nasvědčovala)? Vydržel jsem necelou hodinu a pak jsem to vypnul. A co jsem zbytek tak v rychlosti prolítnul, tak jsem nemohl udělat líp. Ninja robot? Lítající Robocop? Vážně? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (18)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 10,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama