Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Koncepce není úplně k zahození, vybírání zpěváků do týmů bylo docela zajímavé. Po několika takových kolech ale přichází typická pěvecká soutěž, ve které jsem vítězku odhadla téměř okamžitě. Moderátorské duo je navíc docela ohrané, a to jsem Mareše měla vždycky ráda. Tak špatné hodnocení si ale "Hlas" přece jen nezaslouží. ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nemám to vo zvyku, ale toto NIČ Ma nepustí, lebo keď xcem niečo vidieť mimo DVD / DiviX , tak tá toaletná mohutnosť skrčí počas nútenej prestávky všetko, vrátane poistiek v celej obývanej štvrti! ( ak obývaš satelitné mestečko - vieš čo myslím ) . Vedela by som popísať zákulisie, ale tu to neptarí. NEBUDEM HODNOTIŤ , LEN ABY SOM HODNOTILA .Ale opozerane štýlový NIGGA + uspievané R & B ZVONKY ŠTĚSTÍ. ( dosaď si, ako vládzeš ) páchajú silnú voltáž nesledovateĺnosti ( mimo talentov samozrejme - tie sú naozaj vynájdené ) ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to upřímně horší. Je to změna, něco jiného, než předchozí - česko hledá superstar, x-faktor, československá superstar.. Ano je to jednoduché, ale aspoň můžu vidět něco nového. Mě to upřímně bavilo a jak už jsem říkal, líbilo se mi, že je to něco nového - porota nevidí zpěváka jak vypadá, ani kolik je mu let, a tak se musí rozhodnout pouze sluchem... Původně jsem se na to včera ani nechtěl dívat, ale jak jsem viděl upoutávku, tak mi právě to, že porota neviděla soutěžící navnadila. A potom jsem nelitoval, bavilo mě to.. Zatím 3*...:-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama