Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar má Hlas tú výhodu, že plevel ostal pred dverami a porota si môže vyberať už len zo skutočne talentovaných ľudí. Takže hodnotiť nápad, prevedenie, alebo výber poroty? No to posledné je asi v našich končinách na show to najhoršie. Pepa Vojtek neustále říká, že je to supr, Darinka je z každého hotová, Michal je proste Michal a Rytmus zase nezvláda svoje ego. Takže suma sumárum tri hviezdy. ()

salahadin

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen upoutávku a už se mi chtělo zvracet...... nebudu hodnotit, nicméně "kvalitu" tohoto dotočného škopku si dovedu živě představit. Ale protože nejsem masochisticky laděný klient blíže nejmenovaných salonů, nevím, proč bych si měl něco takového vůbec představovat.... PS: Mareš ještě žije??? ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Hlas....." je parádní soutěž, i když...........:-) Má své mouchy. Složení poroty celkem ujde, ale nějak mě tam nesedí pan Vojtek. Myslím, že tvůrci měli vybrat někoho jiného. Baví mě "Rytmus". Takový namyšlený člověk mě dokáže vždy zaujmout:) Sličná Dara tu je na svém místě. Pan Michal David se tu také hodí. Moderátor Leoš je už okoukaný a jeho "umělá" radost z toho, že soutěžící postupuje, mě už nějak nebaví. Chválím nápad s "otočením křesel", je to přeci jen zajímavé, že porota slyší jen soutěžícího hlas a neví jak vypadá. Někdy je to překvapení. Nevíte, jestli zpívá muž, nebo žena:) Nevýhodou soutěže je to, že už u nás nemají moc smysl, protože je vidět, že je tu zpěváků spousta. Ať vyhraje kdokoliv, není to v podstatě vítěz, poněvadž není nikdy jisté, že právě "on" či "ona" si právem zaslouží první místo. Většinou kariéru dotáhnou dále ti, kteří nevyhrají! Tento pořad hodnotím pěknými třemi hvězdami. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž, ktorá je skôr reality šou. Veľa pretvárky, póz, naučených otrepaných fráz, spevákov, čo si mysli, že budú kráľmi šoubiznisu alebo si naivne myslia, že im to odštartuje kariéru alá elán. Jediné pozitívum vidím v otočených sedačkách a nemožnosť diskriminácie dobrých spevákov podľa veku, výzoru, vystupovania, lenže na druhej strane nerozumiem výberu ľudí, nerozumiem snahe známych ľudí sa tu ukázať, možno aby sa zvýšila sledovanosť a tiež moderátorom a tomu, čo stvárajú. Zvučka otrasná a aj iné veci, ktoré sme už zažili v podobných projektoch a hlavne znova ide o napodobeninu niečoho, čo vymysleli inde a korporátne médiá si to posunuli, ľudia toto nie je naša kultúra, toto je humus. Vidím to na ďalšie premrhané talenty a obrovskú snahu po senzáciách, komerciu, vytĺkanie peňazí a neuveriteľnú neúprimnosť, vlastne falošnosť. Čo už, to čo predvádzajú televízie Nova a Markíza to je odpad spoločnosti. Ja len dúfam, že inteligentných ľudí toto nepostihne, už roky je tu snaha o vymývanie mozgov a podľa sledovanosti podobných vecí a podľa počtu fanúšikov, ktorí sa prejavujú na sociálnych sieťach, dňoch otvorených dverí a podobne to vyzerá stále zle. Verím však, že sa ľudia spamätajú. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama