Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad by to byl snad dobrý kdyby ....... kdyby tam Ruda nebyl .... nebo byl, ale nechoval se jako koko.... Nelíbí se mi jeho řvaní, o kterém si patrně myslí jak není zábavné ... no není Rudo! Dvě hvězdičky dávám za některé opravdu vtipné kousky a taky z úcty k hercům, které mám ráda jako je třeba Vašek Vydrů. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Václav Vydra najmladší a nemožný Michal Novotný tu hovoria jeden frk za druhým a očakávajú nespútané salvy smiechu. Avšak je to bieda. Vtipov plno, no srandy žiadnej. Totálna chujovina. Toto ako tak fungovalo pred osemdesiatýmdeviatým v relácii „Vtipnejší vyhráva“, ale silne pochybujem, že si v dnešnej dobe nájde takýto program svojich pravidelných divákov. Korunu trapnosti tomu dáva ten ufúľaný, vlasatý synek z Ostravy. To je desný úbožiak. Celé je to odpad! ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Milý pořad plný, i když starých a ohraných, ale stále vtipných, vtipů, skvělé dvojice moderátorů a nejlepšího Rudy (Michala) z Ostravy! Tento pořad mě opravdu dokáže pokaždé pěkně pobavit. Docela nechápu tolik nízkých hodnocení a pouze 24% celkové hodnocení. Je to trošku smutné, že už se celý národ nemá chuť ani náladu pobavit ... ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem sledoval,či spíše poslouchal jen díky tomu,že jsem na teletextu TV Barrandov sledoval Live score.Nejedná se o nic originálního,V.Vydra,pokud nehraje v Kameňáku,tak celkem ujde a nevadil mi ani ten ostravsky cyp.Ale vyprávění frků v podání Martina Zounara je úděsný zážitek,tahle star českých telenovel si v idiotství,ubohosti a trapnosti v ničem nezadá s korunovaným "králem bavičů" Petrem Novotným a už ani nepamatuju,kdy jsem naposled tak horlivě šmátral po ovladači,abych okamžitě přepnul na jiný program. Dne 27.8.2014 měním na odpad ! Tohle už je hnus. ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Ten Peter Núňez má zatím na kontě spoustu televizního odpadu, stejně tak samotný Barrandov je, až na několik výjimek, stoka, ale o to větší je Vtip za stovku překvapení. Ten typ pořadu už je sice, stejně jako většina dalších českých šou, za zenitem, nicméně nemůžu si pomoct, mě se to líbilo. Ne všechny vtipy jsou zábavné, hodně z toho je hlušina. Ale vzhledem k tomu, jaká je jich tam záplava, je těch dobrých i tak dost. Do zhlédnutí tohoto pořadu jsem si zrovna moc vtipů nepamatoval. Z průměrného dílu si obvykle vybavím maximálně jeden, ale i tak to nakonec dá dohromady takovou databázi, že s tím člověk, když na to v hospodě přijde, slušně zaboduje. Hodnotím díly s Rudou, Hron byl příšerný. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama