Reklama

Reklama

Halo 4 - film

(seriál)
  • USA Halo 4: Forward Unto Dawn
Trailer

Kadet Vesmírného velení Spojených národů (UNSC) prožívá krizi svědomí. Má se totiž postavit tváří v tvář mimozemské alianci známé pod názvem Pakt na bitevním poli a v boji za budoucnost lidstva čerpá inspiraci od Master Chiefa. Píše se rok 2525 a lidstvo právě začalo kolonizovat vesmír. Skupina kadetů podstupuje výcvik, jak zakročit proti lidským povstalcům. Jeden člen skupiny – Thomas Lasky – pochybuje o svých schopnostech vojáka i o válce samotné. Zatímco svádí svůj vnitřní boj, zemi napadne neznámá mimozemská rasa. Laskyho a jeho skupinu zachrání před útokem jeden z legendárních supervojáků UNSC známý pod jménem John-117. John musí Laskyho motivovat, aby naplnil svůj potenciál vojáka a vůdce v boji proti nejnebezpečnějšímu nepříteli, jakému kdy lidstvo čelilo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Když vezmeme v potaz,že tento pětidílný filmeček neměl až takový rozpočet,tak se to povedlo a určitě to nedělá ostudu.První polovina filmu byla docela o ničem,jen samé dialogy.Ale pak se to rozjelo a dostalo to ty správné grády.Master Chief nezklamal a jeho hluboký hlas k němu seděl.Souboj s Lovcem ke konci byl výborný.Ještě takový prequel k Halo 5 a budu spokojený.Hodnocení:75%. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Skvělost! Jakožto miniserálový počin nemůžu než chválit a chválit! Měl jsem tu možnost to vidět celé v kuse, jako 91 minutový film, bez jakýchkoliv pauz, a to co se děje v posledních 40. minutách nadmíru překonalo veškerá má očekávání a zároveň to velice silně nakopává zadnici všem letošním sci-fi počínům včetně ultrabídného Promethea! Tohle je pro mě neuvěřitelně adrenalinová záležitost se skvělými efekty. Všechno tu funguje naprosto na jedničku! Herecky vkusné, atmosféra graduje jako divá, zvukový podmaz odvádí 200% a v moment, kdy jsem už snad čekal, že to končí, to dál pumpuje na lesní cestě! Začátek je lehce slow, ale dostane se to do takových toček, že tomu může závidět spoustu velkých a drahých sci-fi filmů. Chtěl jsem dát 4*, ale v rámci celého projektu a skutečnosti, že se jedná o "video poutač" na blížící se hru Halo, tak musím za 5*. Hendler odvedl nevídaně dobrou práci a při nástupu Master Chiefa mě opět mrazilo až nevím kde :-). Vizuálně výborné, herně věrné a pro fanoušky a jiné milovníky sci-fi opravdu doporučuju. Kéž by se od tohohle motivovali a odrazili tvůrci celovečeráku. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Webseriál (byť viděný v DC verzi) v zásadě kvalitativně na úrovni lepšího televizního sci-fi. Oproti Nightfall silnější scénář, sympatičtější postavy a velice slušná akce podpořená výbornými efekty a dynamickou hudbou. Jak celek zejména druhá polovina funguje výborně a já nemůžu neskrýt spokojenost. A jako snad u každého druhého levného sci-fi, z části se natáčelo i v komplexu budov Simon Fraser University v kanadském Vancouveru (Tollana ve Stargate SG-1, muzem v Delphi z BSG atd.), tu budovu by poznal člověk snad už i poslepu. ()

ptsd 

všechny recenze uživatele

První polovina pohled do vojenské akademie UNSC, všichni kadeti sympatičtí děj nenudí a když v druhé polovině seriál nabere obrátky při setkání kadetů neznámým mimozemským nepřítelem, který má jediný cíl - eliminovat vše živé. Strach, zděšení a zoufalý boj o přežití nezkušených kadetů začíná. S přihlédnutím že se jedná o web-seriál natočen jako část reklamní kampaně na hru Halo 4 pro fanoušky Halo série povinnost Ostatní asi tolik nenadchne, ale sci-fi divák může být mile překvapen. Co bych vytkl je že Master Chief dostal dost málo prostoru. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Treba akceptovať, že ide o príbeh z výcvikovej školy. Detské (teenagerské) postavy sú dobre a jasne charakterizované, filmík slušne šliape na päty ENDEROVEJ HRE. Finálna ikonizácia Master Chiefa je totálne dokonalá a pár scén ostane dosť dlho v pamäti. Lepšie ako HALO: NIGHTFALL, ale asi skôr pre mladšie publikum... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama