Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

4ct10n

všechny recenze uživatele

Tak českej Masterchef přesně dle očekávání špatnej! Dost slabej odvar z originální verze s Ramseym. Porotci úplný nesympatický kaci. Zbytečně dosazená moderátorka, která stejně řekne nakonec 3 věty. Sledovat budu dál, protože úvodní díly nejsou to hlavní z týhle show, počkam si až se bude pořádně vařit... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

O cokoli televizního nejevím absolutní zájem už nějakou dobu. "Osudným" mi bylo mé nachomýtnutí se k ženě, když se na jeden díl koukala, což vzbudilo můj zájem, a tak jsem se od poloviny více méně koukal. No ano, byla to novácká kokotina napraná reklamou a s vypatlanou moderátorkou, ale nějakým zvráceným způsobem mne to celkem bavilo... 60% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

tři buznamejkři namachrovaný až do nebe mě neuvěřitelně serou. na druhou stranu je fakt hustý co všechno člověk musí umět, co poznat a co vytvořit. často maj nechutný kreace na talířích, ale aspon se z toho člověk i něco naučí. dala bych tomu tři hvězdy, ale opravbdu si myslí, že u mě pochodí vraždou v posledním díle? přepínám, otírám slzu a posílám celý pořad do pekel ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Ale tak se zase všichni uklidníme. Dáme si hromadný výdech, nádech a podíváme se na to trošku střízlivě. Přiznávám, že jsem neviděla první dva díly a uznávám, že žádnej zázrak to není, ale cpát tomu hned odpad? No nevím, v rámci televizní zábavy jsem viděla už jiná zvěrstva a tohle mezi ty nejhorší rozhodně nepatří. Že se trojice porotců chová jako namachrovaná banda idiotů? Ale kdeže, docela se těm lidem i snaží poradit, a že jim hned nebudou mazat med kolem huby a soutěžící snesou i nějakou tu kritiku, se snad dá čekat ne? Navíc, jak je známo, když se lidi nebuzerujou, tak se obvykle taky nijak nezlepší. Volbu Peštové za moderátorku sice moc nechápu, ale to jenom člověku připomíná, že je pořád na televizi Nova. Jenom čekám, kdy jim dojde, že modelky mají zůstat na molech a raději mlčet, protože jako rádobymoderátorky vážně nic nepředvedou a v tomhle pořadu působí dost zbytečně. Nevím, jestli na to budu ještě koukat, ale celkem se to dá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama