Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem sice gastroprase, které nerozezná dobré hovno od špatného sushi a vietnamská tatarka v psím gyrosu je pro něj lahoda, ale toto je moc i pro můj glutamátem rozežraný jazýček. Kulinářský mág George Bhabiza předvádí ve své show velkolepé kousky, nad kterými zůstává rozum stát i Kim Xan Chuangovi z naší ulice. Potřebujete-li poradit, jak efektivně uvařit oběd pro desetičlennou rodinu z knedlíku, pepře, dvou banánů a nedopitého krabičáku, pusťte si Babicovy novoty v hlavní roli s mužem, který vám poradí, jak nahradit smetanu tekutým betonem a pro kterého je pochutnání sprosté slovo. Smekám příčesek. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický pořad s nesympatickým kuchařem/moderátorem. Styl jakým pan Babica moderuje a v tomhle pořadu vaří, mi přijde až moc buranský a tak nějak obyčejný. Těch několik dílů, které jsem ať celé nebo z části viděl, mi naprosto stačily k ironické zábavě na úkor hlavního "hrdiny" :-D....No a ten díl s tím trotlem, co hrál Babicovi při "vaření" na fagot, to bylo maximum "novácké" debility :-D ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tuhle nedávno jsem narazil na tento vtip: Kauza s posypovou solí v Polsku byla konečně rozřešena - za všechno může nový pořad o vaření s názvem "Babitzovy kurwa dzobróty" kde známý český kuchař řekl:"...a na závěr osolíme. Když nemáme mořskou sůl, dáme kuchyňskou. Když nemáme kuchyňskou, bohatě stačí posypová... => Řekl bych, že to dost vystihuje. ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu." No ty krávo... ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mi všichni z mého okolí, kdož se pohybují ve světě žrádla, pánví a rozpálených ploten potvrdí, že je Babica kulinářský hovado, patrně na tom něco bude. Po zhlédnutí několika epizod však musím podotknout, že Babicovy dobroty jsou slušnou švandou i pro naprostého kuchařského laika. Ostatně, pokud do sebe potřebujete kopnout vyprošťováka, zajisté máte v dispozici devět dní, které jeho příprava zabere. Pořad nezaujme provedením, nezaujme Babicou, nezaujme jídlem a ona propagovaná "lidovost" je jen typickou nováckou snahou přivábit statisíce nešťastných lidiček. Trapný teleshopping už jen podtrhuje průšvih. Ten chlap je vocas. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama