Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Češi jsou zřejmě hodně neschopný národ,když každý den si musí nechat několikrát v různých televizních pořadech radit,co a jak uvařit.Jako by nestačilo,že nám radí tzv.celebrity a týpkové jako Babica,už si musíme zvát do svých kuchyní Taliány,zítra to budou rákosníci,pozítří Arabové a za chvíli už si nebudeme schopni sami uvařit svůj žvanec podle svého vkusu. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů tohoto typu, kde konečně vaří někdo, tomu jídlu a gastronomii rozumí a nedělá ze sebe něco, co není. Emanuel je nejenom skvělý kuchař, podle kterého se dá konečně upachtit poživatelná večeře, ale navíc je to sympaťák, na kterého je radost se dívat a nemám chuť si po pár minutách strčit prst do oka. To, že je Ital, navíc omlouvá i jeho chyby v češtině, na což se třeba takový Babica vymlouvat nemůže (jeho "vopejkání, vosmahování" a "dávání tohodle na tohle a tohodle do tohodle" mi rve uši). ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

Wolta 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ty čtyři hvězdičky musím dát. Pořady o vaření zrovna moc nesleduju, jedinou vyjímkou je Gordon Ramsey, ale tohle má takovou zvláštní a skoro až domáckou atmosféru. Vlastně se jedná o první kulinařský pořad, kdy mám chuť si podle něj něco ukuchtit. Moc se mi libí, že Manu kombinuje jednoduší jídla pro amatéry jako jsem já s těmi pro pokročilejší. Emanuel je sympaťák a je vidět, že tomu co dělá rozumí a miluje to, navíc ta jeho roztomilá čeština... Kdo by to byl řekl, že zrovna já si zamiluju nějaký pořad o vaření? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mně je to další nepodařený pořad o vaření. Ze zvědavosti jsem se podíval na díl s Hapkem a žádná sláva to nebyla. Italskému šéfkuchaři nebylo přes jeho šílenou češtinu skoro rozumět, dost drmolil a za chvíli by mě z něj rozbolela hlava, pak olízl vařečku a dal ji do kastrolu, takže fakt o bontonu toho moc neví. Jeho připravené pokrmy, jež zahrnovaly kachnu na pomeranči a sladký dezert, sice nevypadaly špatně, ale rozhodně to nebyl důvod, abych se podíval na příští vydání. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama