Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

BarbarellaHa 

všechny recenze uživatele

Já to prostě miluju! Já vim, je to odpad, melou sračky, většinou jsou nachcaný a většinou jim, speciálně Sapíkovi, není ani rozumět, ale já se prostě bavím! Dyť jsem poznala dědu Kalužnýho, kartu od pana Chiřdla z Liberce, Sapíkovu paní sestru, která žere kosti a křupky, dyť to je takovej poznávací výlet! A ty jídla- Černá slepice, Satanova mísa, zeleninový salát s opečeným jelitem, topinka s haldou křenu, kterou dělal Samopal pro princeznu Dianu a ta si byla 2x přidat! A ten plejtyng! Ten krásný plejtyng- slepice hlavou dolů, kytičky, paroží, houby, hlína, lupení, prostě všechno! Okamžitě si nalejte Mokrý vrata a hajde na Baba a Sapa 🥸 ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

Reklama

Cundroklepac odpad!

všechny recenze uživatele

když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, že českej národ je na jídlo. Já chápu, že každá TV musí mít z toho důvodu nějakej pořad o vaření. Já dokonce i chápu, že pro některý lidi jsou tyhle pořady nepostradatelný. Tyhle pořady by měly bejt o tom, že ukážu lidem co si doma uvařit a jak to nejlíp uvařit. Sapík bude určitě dobrej kuchař, to nezpochybňuju, jeho "nervydrásající" duel s tím, co je schopnej udělat z ušního mazu náhražku jíšky jsem viděl dvakrát a mohl jsem si ukroutit hlavu. To co vytvářel pan Sapík odpovídalo jeho postavě - žrádlo plný tuku, který plavalo v oleji musí bejt fakt mňamka. Mě by zajímalo, jestli podle něho z tohoto "tv skvostu", zkusil někdo něco uklohnit a jak mu z toho potom bylo. K tomu druhýmu cirkusákovi se radši nebudu vyjadřovat, určitě by víc zaujal dabingem nějákýho notorika než jeho kulinářskejma schopnostma. Jediný co mu jde na jedničku je dávat maso do trouby, ten si tu troubu úplně hejčká...Za komoušů by před začátkem tohodle pořadu byla velká hvězdička. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

No tak to je velká jízda :D "Jiří, co tam dáváš za sýr? Babica: Prosím Tě, to je gouda. Sapík: Takže taková pizza ze severu....Sapík: Jiří, úplně Tě vidím jak stojíš, házíš to těsto a zpíváš ty jejich italské arie. Nejlepší zábavný pořad v historii televize Barrandov. Dva střelci u plotny...kilogramy másla, hektolitry smetany, oleje, tuny skvělých hlášek a uvolněná atmosféra. Zkrátka...Jiří, pojej se na to! To je vono Jiří ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama