Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (1 354)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Z týmovky Expendables rozhodně ta nejslabší část, která jede bohužel už příliš "Over The Top". Koukat totiž na třináct neprůstřelných super lidí (z nichž jeden je po celou dobu uvízlý ve výtahový šachtě), jak úspěšně vzdorují tisícové přesile a masakrují Gibsonovu armádu (která navíc vlastní bojové helikoptéry a tanky), automaticky se musí dostavit pocit sebeparodie a humorného flashbacku do let osmdesátých, kdy vládli právě dva Johnové - Rambo s Matrixem. Očividně se to tak ale musí brát, i když přibylo až příliš CGI. Posila v podobě Bladea a Zorra vítána, naopak mladá parta se ukázala jako právě ta postradatelná. Takže jako oddychovka slušná, i když samosebou už ne tolik konzistentní jako jednička. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kým môj kolega dal z úcty k hercom hviezdy štyri, Ja dávam z úcty k nemu hviezdy dve. Keby mám v tomto komentári vyjadriť svoj názor, musel by som s hodnotením k odpadu. No to si k toľko minutej munície proste nemôžem dovoliť. Obzvlášť, keď si v snímku zahrali aj "naše štyri slovenské" tanky. Ja proste tieto sračky nedokážem len tak prehltnúť. Veď samotný záver už hraničil so žánrom scifi a fantasy. Za poslednú dobu jeden z naj-extrémnejších snímkov kde logika siaha na dno mozgovej kôry. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tady měl komentář o tom jak hrozně moc se mě tenhle díl nelíbil. Tentokrát jsem si je pustil všechny pěkně za sebou a představte si že jsem zjistil že ani Trojka není vůbec špatná a nejen že se dá bezúhony přežít. Ona je možná i daleko zajímavější než Dvojka. Ve Dvojce je hodně humoru, máme tam Chucka, ale na druhou stranu příběh není nic moc. kamera je vyloženě hnusná a Van Damme sice tomu celému dá nějaké body navíc, ale jako herec na Gibsonovu úroveň nedosahuje ani náhodou. Svůj pohled na třetí díl jsem tedy upravil a docela bych se i těšil na případné pokračování. PS: Nemyslel jsem že to někdy napíšu, ale Stallone je v novějších filmech daleko větší bourák než Arnold. Ta politika tě chlape nepěkně semlela. Barney Ross rozhodně Stallonovi ve filmografii ostudu nedělá. Charisma rozhodně má. 70% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

S novou tv stanicou Joj cinema som sa konečne zladil a našiel som si čas na Expendables 3 vo vyhovujúcom vysielacom čase. Dostal som presne to, čo som očakával, čiže priemernú, bezduchú strieľačku s otrepaným príbehom a hromadou akčných hviezd. Pribudli H. Ford, Mel Gibson a asi najlepšia postava filmu A. Banderas. Jeho "kecálek" , ktorému beží huba non-stop je jedinou postavou, ktorá trochu vybočuje z hromady machrov. Akcie si užijete, ale mňa to akosi nebavilo a užíval som si viac rozhovory medzi Arnoldom a Stallonem, Stallonem a Banderasom a Banderasa s kýmkoľvek. Expendables je už značkou, Problém je, že o takúto partiu nemusíte mať obavy a to samotný film značne ubíja. Nech sa deje čokoľvek, vždy sa zo všetkého dostanú, postrieľajú tisícky chlapov a ešte majú čas na srandičky...Ok, akčná jednohubka, asi to tak chceli, ale myslím , že diváci chceli niečo viac...60%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Koukám názory se hezky různí, podle mě lepší než jednička, slabší než dvojka. Mínusy: hlášky primitivní jak kdyby si je vymýšleli herci sami a až na setu, akce nasnímaná zblízka a roztřeseně, tj ve výsledku nic nevidím (klasicky SUCKS), rating pro děti je neodpustitelný, tady chci kurva vidět lítat nohy hlavy ruce v cákancích krve a la brutální béčko, no a taky mě nebavila mladá parta. Plusy: pravidelný přísun "nových" starých známých ksichtů (casting šílenost), Mel Gibson jako záporák nijak nezaostává za JCVD, a to mu stačí jen mlčet a lstivě se usmívat, Banderas jako týmová opička taky super, první půlka zadrhává ale ono se to do závěru stihne sebrat... A je to další Stallone-made pohodička jaký do nás valí už od posledního ROCKYho. Takže: Beru trojku za "slušnou", nechám si snít o ultra palbě co z toho prostě mohla být, kdyby se to za ty prachy a obsazení vzalo POŘÁDNĚ, na druhou stranu ale.... jsem vděčný, že takový zaprášený akčňák vůbec ještě v roce 2014 jde do kin, a ač to dřelo a bylo místy vyčpělý, ten chlapácky hřejivý nostalgický pocit na konci byl k nezaplacení. 7/10. P.S. Doufám, že pokud vznikne další díl, konečně se přidá Dwayne THE ROCK Johnson a někdo vyslechne jeho přání postavit se proti Expendables a pořádně jim dávat do držky. Komerčně to teď ale tak slušně propadlo, takže kdo ví jestli jedeme dál... ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • Necelé tři týdny před premiérou unikla kopie filmu na internet. Během 24 hodin zaznamenala na peer-to-peer sítích přes 190 000 stažení. Daleko většího čísla ale dosáhla ještě na serverech pro sdílení souborů a celkový počet stažení tedy může být několikanásobně vyšší. (nowizz)
  • Pískaná písnička v traileru je "Colonel Bogey March", pochodová skladba sepsaná původně roku 1914 poručíkem a britským armádním kapelníkem F. J. Rickettsem žijícím v letech 1881 až 1945. V různých obměnách už zazněla v řadě filmů, především válečných. Například Most přes řeku Kwai (1957) či Tmavomodrý svět (2001). (Fary)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama