Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na video film dobré... až príliš dobré. Páčilo sa mi ako si režisér pohral s prvkami s prvého filmu naozaj to malo tú správnu atmosféru. Primiešal do toho soundtrack ktorý mi evokoval práce Carpentera a trochu aj horor Vec. Dalšie silné plus bolo to že tu bolo pomerne málo CGI efektov a v mnohých gore scénkach išli na vec zo starou školou či išlo o krv alebo mäso. ďalšia vec ktorú si podľa mňa mnohý nevšimli bol zoom ktorý zaostruje rovnako dve predmety v inej vzdialenosti. To sa používalo v sedemdesiatich rokov v Giallo filmoch. Celkom podarená pocta. Chucky bol ako vždy strašidelný a na šťastie nebol digitálny. čierny humor mu opäť nechýbal. Po jednotke a dvojke asi najlepšie pokračovanie. Malo to síce zopár nedotiahnutých momentov ako napríklad nepodarený koniec ale je fakt že od tohoto som teda až toľko čo som dostal neočakával. Spojenie s ostatnými časťami som v takej veľkej miere nečakal. Beriem ako pozitívny krok. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nést si celý film kouzlo posledních dvaceti minut, byla by to jasná čtyřka, závěry s Jennifer a Andym mě vyloženě potěšily, jenže Chuckyho bylo ze začátku málo a první hodina se fakt nesla spíš jen na vlně průměru. Sérii ale ani tento díl ostudu nedělá, jen ho asi nebudu mít ani zdaleka tak ráda jako těch pět předchozích, ale kdo ví, čas ukáže. 60% ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Na video film to rozhodně nebylo tak špatné. Atmosféra slušná, zápletka - dejme tomu a herci taky docela snesitelní, obzvlášť chůva se povedla :) Ale ten Chucky - já vám nevím, on i jeho hlášky mi přijdou díl od dílu trapnější...Tentokrát mě pobavil tak sotva jednou, dvěma...I krve bych uvítala o něco více a mohl dostat trochu víc zabrat, ten malej plastikovej hajzl to má díl od dílu jednodušší....Ale oproti čtyřce a pětce to bylo vydařenější. Za mě 60% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Příjemnej návrat do dětských let, kdy mě ten ryšavej malej plastovej parchant dokázal festovně vystrašit, že jsem si musel svítit lampičkou i za poledne. To se novému Chuckymu sice nepovedlo, ale jinak je jeho Kletba tím správným vpravdě osmdesátkovým béčkem, které jsem zase jednou potřeboval vidět. Chucky hláškuje (nebo se o to aspoň snaží), vynalézavě snižuje počet obyvatel jednoho krásného starého domu (nechybí docela povedené gore) a vůbec vypadá tak khůl naštvaně. Scény před a po závěrečných titulcích jsou navíc vskutku vydařené :-) ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že sa dej odohráva v podstate na jednom mieste a vraždy za moc nestoja,Chuckyho kletba mala dosť slušnú atmosféru a príjemne sa mi sledovala. Bol som celú dobu v napätí a dokonca som sa niekoľko krát vyľakal. Taže som si odniesol fajn zážitok a nebyť tých poslabších vrážd udelil by som aj 4*. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Se stopáží 97 minut se jedná o nejdelší film z celé série. (Lajty)
  • Herečka, ktorá stvárnila postavu dievčaťa menom Nica, Fiona Dourif je dcérou Brada Dourifa, herca, ktorý zapožičal svoj hlas Chuckymu. (beso74)
  • Ve scéně v čase 1:06:57 je Chucky v autě a túruje motor, přestože by nedosáhl na pedál. (dc125)

Reklama

Reklama