Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už dle traileru se dalo čekat o co půjde a že jsou tu tací, kteří čekali inteligentní komedii s originálními nápady už je věc jiná. Je to pár dní, co jsem viděl Scary Movie 5, takže při srovnání s tím je A Haunted House dvakrát lepší a má daleko více humorných scén. Jedna z nejlepších parodií poslední doby a to mi nikdo nevezme. Občas jde samozřejmě o trapný a místy až otravný humor, ale na druhou stranu je pár slušných narážek na filmy a z toho jsem nemohl. A Haunted House není filmový skvost, ale dobrá lehce nadprůměrná parodie na Paranormal Activity a jiné filmy .. 6/10 = 64% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady spíše trapných parodii. Kde jsou ty časy kde jsem se u Wayansů smál? Tady tohle už prostě smrdí naprstou trapností. Jo jsou tu asi tak 2 scény u kterých jsem se zasmál ale to je zoufale málo. Film se děsně snaží být za každou cenu vtipnej a tak to prostě působí uspěchaně a plno vtipů vyjde na prázdno. Na dvojku zvědavej fakt nejsem. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Marlon je bez svých bratrů o něco slabší a je vidět, že ani režisér začátečník přesně nevěděl co dělá, jelikož film nedokáže opět působit uceleným dojmem.Spousta vtipů je postavená převážně na sexistických hláškách, situacích a scénách, z nichž je bohužel valná hromadá buď trapná, nebo jen prostě nevtipná.Spoousta zbytečných scén, na první pohled křečovitý humor i projev herců.Hodně těžce se na film kouká i z důvodu obsazení nesympatické Essnece Atkins.Jenže Wayanse je pořád Wayense a spousta, jako až nečekaně velká spousta scén dokáže zasadit smrtící ránu a já si matně vzomínám, kdy jsem naposled takhle prskal smíchem u americké komedie, která se snaží něco parodovat.Jasně, časy prvního Scary Movie jsou pryč, Haunted House nedokáže držet pohromadě jako plnohodnotný nářezový fekál, je tam spousta křeče, ale když přežijete rozpačitý začátek, který kurví h¨lavně scéna se psem a občas prostě přežijete nějakou tu nudnější pasáž, dostanete naloženo opravdu pěknou řádku neuvěřitelně debilních situací, které vás prostě roztleměj jako kdysi, když nám bylo 15. a zhulený sme v kině sjižděli Scary Movie.Marlon je neskutečnej komik, hlavně jeho obličejová mimika a neskutečný talent přednášet vostré hlášky, dělají z filmu docela povedený zářez do americké fekální produkce a když si k tomu přičtete, že se jim povedlo do filmu narvat víc děsivejch a lekacích scén než tvůrcům Paranormal Activity 2 a 4, můžu s úplnym klidem dát silné 3* a říct, že jsem se sice místy ošíval, ale něco sem se natlemil! 59%.Co na to páté Scary movie? You crazy biitch!!!!! :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

typicky "cierno cierny" humor, ktory je tlaceny do extremov a vacsinou je to silene jak prasa. Na druhej strane bolo par neskutocnych momentov kedy som sa musel zasmiat. Takze ocenujem tuto kravinu a odkazujem artovym hnedopichovskym narocnym divakom nech sa idu vysrat... ide o parodiu a ta je celkom podarena. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama