Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naneštěstí jen ubohá snůška sexistických narážek, trapného humoru a předvídatelného děje. Po velice dlouhé době jsem dala zase šanci parodii, protože jsem se od nich dlouho odtrhla kvůli tomu, že u všech nových rapidně kleslo na kvalitě. Ráda teď vzpomínám na výborné Scary Movie 3. Tohle byla opravdová nuda a v podstatě jsem se nezasmála vůbec ničemu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to stejná idiotská debilita jako v podstatě všechno z produkce Wayansů, ale co? Mě to baví, zasměji se a velmi nenáročně odreaguji. Ta nízká čísla naprosto chápu, ale já jsem odjakživa na těchhle sračkách ujížděl a málokdy mě podobné snímky zklamou. Po hříchu je to lepší než originál, který to paroduje. 70% ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Haunted House je parodie a tak jsem k tomu přistupovala - vypla jsem mozek, nečekala nic inteligentního a byla připravená na trapný, až fekální humor. Nakonec jsem byla mile překvapená a beze studu říkám, že až pár trapných momentů jsem se většinu času bavila. Pokud jde o Marlona, tak o něm si myslím, že je to dobrý herec, protože i v parodiích podává poměrně dobré výkony a přála bych si ho vidět i v nějaké charakternější roli. V Requiem za sen ukázal, že to zvládne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)

Reklama

Reklama