Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2, je naprosto zbytečný film. Já nevím, ale přijde mi to celé takové nějaké pošahané. Kouzlo a atmosféra prvního dílu zmizeli. Navíc dvojka byla natočena normální kamerou, bez roztřesených záběrů, což se mi k Blair Witch nehodí. Nulový děj, špatní herci, trapná závěrečná pointa. Byla to prostě nuda. Rozhodně nedoporučuji. 1 hvězda za pár “moudrostí“, které vyslovila ta žena v černém. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

WTFuck?!? Co mělo tohle být, kurwadrát? Parodie na jedničku? Hrubě nepovedený "horror", stupidní a chabý od začátku do konce. "Komedie" by se patřilo napsat do záhlaví filmu, nebo "tragédie", protože ani zasmát se tomu nešlo, spíše marností zaplakat. 10% ze soucitu:-(. A hovno, žádný soucit, jen to przní kultovní jedničku. 2% ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že film přebírá jméno po jednom z nej hororů (pro mě) a dělá mu nebetyčnou ostudu! Blbost jako hrom, tohle je prostě dokonalá příručka, jak od A do Z skutečně generálně ZMRŠIT kultovní horor. Jestli tohle Sánchez s Myrickem viděli, museli se popadat smíchy za břicho. Protože to samé jsem dělal já. Mně to přišlo hrozně vtipné, ubohé a pak zase vtipné! Protože takovouhle kravinu jsem dlouho neviděl a doufám, že dlouho neuvidím. Prosím prosím! ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Naozaj proti prvnímu dílu je tento regulérní píčovina, která se snaží pouze čerpat z atmosféry prvního dílu a absolutně vůbec se mu to nedaří. Přijde mi neskutečně vtipné, že autory mohlo něco takového vůbec jenom napadnout. Na film jsem se díval s tím pocitem, že by dvojka mohla být zajímavé pokračování, toho v čem, jednička skončila. V tom nejlepším. Jenže problém je, že z ní je neskutečně vidět ta umělost, se kterou si jednička dozajista hodně pohrála. Ztrácí se autenticita a přichází klasická vyvražďovací kravina, která nudí, leká a dokonce zobrazuje samotnou čarodějnici. Jeden fakt tomuto filmu ale vyčíst nedokážu. Scénu, s tím, jak samotní návštěvníci zjišťují, co vlastně prováděli. Je to sice blbost, ale nedokážu na ní zapomenout. Možná měla něco do sebe, ale v té jedné scéně ukázala fakt, na čem si vlastně druhý díl stojí...na dosti dlouhém vedení, které zaplaťpánbůh tady taky skončilo. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Ericooooooooooooooooooooooooo, kde seš ty vypatlaná krávooooooooooooooooooooo, bez tebe tuhle sračku nemáme šanci dotočit, protože pakliže tě nenajdeme, někteří tragičtí jedinci s downovým syndromem tomu tady napaří krásnou jednu hvězdu !! Ach já hlupák, i přes varující rating (těch 30 % fakt nechápu,kde se vzalo) jsem dal téhle kupě hoven šanci a byla to jedna z mých největších filmových chyb za poslední roky, tohle snad nikdo nemohl myslet vážně,ne? Banda tupých nehrajících hovad s ještě tupějšími dialogy v nejtupějším filmovém exteriéru, fuj !......................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Režiséri prvého dielu (Daniel Myrick a Eduardo Sánchez) sa o filme vyjadrili pomerne pochvalne. Podľa ich názoru sa jedná o dobrý hororový film, pokiaľ sa berie samostatne. Ako pokračovanie ich však úplne neuspokojil. (Avathar)
  • Na soundtracku k filmu je zastoupena i česká kapela Sunshine s písní Streamlined. (aseedi)
  • Natáčení snímku probíhalo v Baltimore v Marylandu, ruiny domu Rustina Parra byly postaveny z polystyrénu a scény z tohoto místa byly natočeny v Gwynns Falls Leakin park (Maryland), scény z nemocnice se natáčely v opuštěném sanatoriu (opět Maryland). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno