Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Teoreticky je vše na svém místě. Dojemných příběhů, jak talent ke slávě šel je nespočet, ale nejslabší tu je scénář a Gillpespieho režie. Když si vezmu, že jen o pár let potom mi naservíroval výbornou Já, Tonya, tak mě o to víc mrzí, že Milionový nadhazovač drží tak striktně zajetých myšákových kolejí a ani jednou nedokáže strhnout. Zapamatovatelný moment tu jednoduše chybí, stejně tak vhodnější herec. Jon Hamm je fajn, ale sem se vůbec nehodí. Pohádka pro celou rodinu ze sportovního prostředí, na kterou za chvilku zapomenete. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Ano, je to takové stejné, jako ostatní filmy s touto tématikou. Neodehrává se zde nic převratného. Hodně mi to připomínalo McFarland USA, nicméně to nemění ten fakt, že tyhle filmy mám prostě rád a Američani to umí točit. Je to pecka a super odreagovačka. Zajímalo by mě, co je na tom všechno pravdy a co bylo "poupraveno" pro potřeby filmu. Nicméně klukům držím palce a klidně víc takových filmů. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Európania baseballu nerozumejú, neidú si ho tak ako za mlákou. Keď si spomenieme a Moneyball ( slovíčko "keď" je veľmi dôležité ) tak tam sme dostali aspoň slušné výkony a nomináciu na Oskara. Tu aj keď t bolo na základe skutočnej udalosti, niečo tomu chýbalo. Film sám o sebe nehovorí len o tomto športe, hrá to na všetky strany. A je predvídateľný. Síce zaujímavá športová dráma, ale napätie v posledných minútach a modré Porsche to nezachráni. 3 z 5 ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

70-75% ... Million Dollar Arm, alebo ako nájsť v Indii (v krajine, v ktorej vraj nepoznajú baseball) nadhadzovača do americkej MLB. Taký ten filmový štandard, ktorý ničím neurazí ale zase ani do veľkej miery nestrhne diváka. V konečnom dôsledku sa na to pozerať dá, ale druhýkrát to už vidieť nemusím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasický rodinný příběh ze světa Walta Disneye. Pamatuju si, že dokonce před lety vznikaly u Disneye tyhle rodinný filmy jak na běžícím páse. Dobře někdy to nebylo bůhví jak kvalitní, ale často jsem z těch filmů odcházel s hrozně hezkým pocitem, díky kterému to stálo za to jej shlédnout. No a Milionový nadhazovač je přesně ten typ filmu, co jsem od Disneye potřeboval a dlouho se mi nedostalo. Pravdivý příběh, příjemné postavy, klasický průběh. Ten film nemá absolutně čím urazit, na druhou stranu povzbudí a zvedne náladu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)

Reklama

Reklama