Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Recenze (925)

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Jak zde někdo píše ,,opakovaný vtip není vtipem´´ tak za mě to tady uplně neplatí, pořád je na co se dívat, pořád mě to bavilo. Už to nemá tak šílenej drive jako 21 Jump Street ale pořád je to film, který má právo být považován za komedii. ()

werty 

všechny recenze uživatele

Film jsem shlédl, aniž bych viděl předchozí a musím říct, že se na 21 po dokoukání tady tohoto radši ani dívat nebudu :(. Zasmál jsem se asi třem scénám, jinak opravdu nuda a skoro od začátku jsme čekal na vysvobození koncem ... ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mě ten film urážel a iritoval. Na druhou stranu tam bylo vícero scén u kterých jsem se nahlas zasmála. Víceméně to co mě na jedničce tak štvalo zůstalo. Dost mi vadí jak využívaj homo, trans a rasistického humoru, kterého v roce 2014 (kdy v Americe střílí černý děti jen proto že jsou černý, kdy trans děti páchají sebevraždy) fakt není potřeba. Na druhou stranu tripová scéna opět stála za to, Jonahova bitka na konci byla taky vtipná, celkový meta-humor byl povedený včetně závěrečných titulků na kterých se kluci fakt vyblbli. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, že pokračování přesáhne první díl. A tady se to aspoň podle mého skromného názoru povedlo. Fakt jsem se bavila od začátku do konce. Ráda bych se dočkala i 23 Jump Street, pokud by to mělo stejnou tendenci stoupat jako 22. Navíc boží závěrečné titulky mě jen utvrdily v hodnocení. ()

valesv 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip - v tomto případě - je vtipem! + je zde k nalezení mnoho dalších. Já osobně jsem se bavil víc jak u prvního dílu a závěrečné titulky to jen podtrhly:-) 3,5 * ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Tak, ako ma prvá časť a šialenstvá nadchli, 22-ka zaostala za mojimi očakávaniami. Ice Cube to držal nad hladinou s jeho hláškami, inak som zo začiatku mal problém to dopozerať. Snáď bude tretie pokračovanie opäť stáť za to. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Ještě větší překvapení než jednička, bavil jsem se fakt parádně. A ještě jsem se stihl zamilovat do Amber Stevens. Tatum je boží. Teda tady v tom filmu, zase vocaď pocaď. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Na začiatku musím hneď napísať, že jednotka, čo sa týka prevedenia a prepojenia na celkový odkaz Jump Street prekonaná nebola, ale jedným dychom musím povedať, že páni...tak toto bol nášup. 5 maximálne našupaných scénok vystrieda jedna trápna a tak to pokračuje dookola. Sekvencia "pomyselnej nevraživosti" Ice Cube-a a Jonaha Hilla bola neprekonateľná a tie odkazy na neskutočné množstvo filmov boli naozaj vydarené. Najprv som plánoval dať len silné tri hviezdy, ale čo postvárali tvorcovia v záverečných titulkoch a dokonca ešte aj v malinkej scénke úplne po nich (na ktorú upozorňujem!!!), tak to už sa vymykalo normálnosti v dobrom slova zmysle, preto o jednu hviezdičku navyše. Musím záverom povedať, že táto remake Jump Street séria je jedna z najprogresívnejších a najmodernejších komediálnych sérií súčasnosti. 80 % ()

klichem 

všechny recenze uživatele

U mňa nezabodovala ani jednotka, takže už ani neviem z akého blbého dôvodu som sa rozhodla ísť do dvojky - ale ľutujem to na plnej čiare. Čo sa páči jednému nemusí sa druhému - tak ja som v tomto prípade ten druhý. Od komédie čakám niečo iné - žeby smiech a zábavu?! Tak by to predsa malo byť nie? ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, ale tady to zase tak úplně neplatí. Pravda, schéma je totožné, vtípky podobné, ale je to opět velká zábava se skvělými hláškami, akorát už to není, díky v podstatě už jednou viděnému, na plný počet. Skvělý podkres závěrečných titulků. ()

Mr.Keli 

všechny recenze uživatele

Namakanější, živější, více nesmyslnější, prostě správné pokračování, které se nebere příliš vážně. Za to Vám servíruje tu správnou zábavu ve neutichajíci kadenci. Před shlédnutím je dobré vidět první díl.... 70% ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

První film byl sračka. Tohle je jen zrecyklovaná sračka. Nic víc nic míň. Možná ještě blbější než jednička. 4% ()

Renswo 

všechny recenze uživatele

22 Jump street : strašne primitívny humor , to človek by musel byt zhulený , aby sa zasmial. Možno to je vekom , ale za mňa je to komédia na nízkej úrovni. ()

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Reklama

Reklama