Reklama

Reklama

Kingsman: Tajná služba

  • Velká Británie Kingsman: The Secret Service (více)
Trailer 1

Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton), který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu. V pravou chvíli mu nabídne novou životní šanci jeden z agentů Kingsman – superšpión Harry Hart (Colin Firth), který nejen vypadá, ale také se chová jako pravý anglický gentleman. Aspoň většinou. Někdy to prostě nelze. A protože se jedná nejen o vtipný, ale i napínavý film, potřebujeme pořádného hlavního padoucha. Je jím Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), miliardář a bojovník za ekologii zbavený iluzí. Nesnáší pohled na krev a chystá se odrovnat opravdu velké množství obyvatel naší planety. Díky tomu ji chce zachránit a obětavě při tom nehledí na ztrátu žádného cizího života. Pomáhat mu s tím bude Gazelle (Sofia Boutella), inteligentní krasavice s amputovanýma nohama, místo kterých má smrtící běžecké čepele. Podaří se Harrymu a Eggsymu včas odhalit pravdu o Valentinově důmyslném ďábelském plánu a zastavit ho? (CinemArt)

(více)

Recenze (1 816)

joeko13 

všechny recenze uživatele

Kým neprišla scéna v kostole, tak som si hovoril, hmm dá sa to, ale nič extra...no a potom prišiel kostol a to čo nasledovalo po ňom mi totálne vyrazilo dych. A ten happy end, noooo asi pôjdem tiež zachrániť svet, napríklad recykláciou odpadu, ale asi nedostanem želanú odmenu od nejakej okoloidúcej princezny :-P ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Spomienky na výborné bondovky a humorný nadhľad, to ovládne diváka od prvej chvíle a dopraje mu kvalitnú špiónsku zábavu. Scéna v kostole boli jatky, ktoré som zvládala asi tak ťažko ako asi Valentine, šušľavý miliardár s túžbou vyzabíjať väčšinu ľudského materiálu na svete, paradoxne trpiaci zároveň fóbiou na krv. Závery boli dva. Jeden pre chlapov - analny sex so švédskou princeznou je zrejme najlepšou motiváciou nielen pre záchrancu celého sveta.... a druhý dodatočný pre nežnejšie bytosti - zlikvidovať otčima tyrana a zachrániť maminu z jeho pazúrov s rozkošnou beruškou v kočíku, no nepoplač si. :-) ()

DevilXXL 

všechny recenze uživatele

Malo to príbeh, malo to humor, malo to akciu... Možno až moc akcie a toho humoru mohlo byť naopak viac, ale celkovo je to film, ktorý si určite pozriete od začiatku do konca bez toho aby ste začali zívať. Matthew Vaughn znova ukázal že to jednoducho vie a už teraz sa neviem dočkať jeho ďalšieho počinu. Pre mňa 90%. Už len zachrániť svet a nájsť švédsku princeznú... ()

mogul01 

všechny recenze uživatele

Podle mě by si měl režisér rozmyslet, jestli to chce brát alespoň trochu vážně nebo vůbec. Protože chvílemi to připomíná bondovku nebo pravdivé lži a chvílemi už jsou to žhavé výstřely nebo něco horšího. Bez několika úchylností a ženský na motivy Pistoriuse by to bylo za pět hvězd.. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo Wanted. Bohužel mi to už nepřišlo tak zábavné. Jinak palec nahoru za Colina, strašně mě překvapil a doufám, že ho v podobných rolích uvidím častěji... a na trochu dýl. ()

Nekroskop 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný masakr. Jinak se to napsat nedá. V jednu chvíli je to vážný akční film, aby se vzápětí změní v parodii na špionážní filmy v čele s Jamesem Bondem. Efekty jsou místy dost brutální, ale tak dobře načasované, že se neudržíte smíchy. ()

West 

všechny recenze uživatele

Secret Service je špionážní komiksovka nacpaná do audiovizuální bomby a nakopané akce, ve stylovém hávu britských obleků, zbraní a vychytávek, jak jen to je možné. Chytré, vtipné ,se skvělým napětím a perfektní hudbou + R-kovej rating, který tomu dodává naprosto nekontrolovatelné bojové scény bez omezí. Vaughn prostě válí. A tohle je neskutečnej nářez. S Mad Maxem 100% Top akčňák roku 2015. - 95% ()

s1r1us 

všechny recenze uživatele

Johnny English reloaded. Trochu bláznivá parodie na bondovky s přiměřenou porcí skutečně vtipného vtipu (poslední dobou bohužel mezi komediemi rarita). Naprosto brilantní zloduch v podobě mého oblíbeného Samuel L. Jacksona a patřičně absurdní konec. Co víc si přát od akční komedie? :) Celý to kazil jen ten mladej, bohužel rovnou v hlavní roli, Taron Egerton . ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

skvělá parodie bondovek, s úžasnou choreografií vraždícího stroje (kostel), která se na konci ve snaze po gradaci bohužel zvrhne v doomovku či jinou podobnou bezduchou hru (ne že bych jich pár desítek neodehrál, ale dívat se na ní mě nebaví) ... ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

mno... cílovka je trochu někde jinde, než jsem já. jde o na dnešní poměry poměrně dobře zvládnutej akční film, kterej nabízí zábavu britský přízvuk na každém rohu... nebýt tam tolik reklam a tak silná podprahová zpráva budoucí generaci, asi by se to vyšplhalo na 4*, ale s odstupem několika hodin to udělat prostě nemůžu. a proč? protože se o tomhle díle mluvilo jako o legendární a kultovní věci. ale ona to není tak docela pravda. hlášek po málu (rozhodně ne takoví, který za pár let ještě od někoho uslyšíte), obleky na míru dneska taky prostě nefrčej a upřímně, mops je prostě hnusnej čokl. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

"Tohle není ten druh filmu, brácho." Tohle není ani nový Kick - Ass, ale Kingsman! Kde si utahují z Bonda, Bourna, Bauera, klasicky nahláškovaný, jak se na patří, zvrácený humor nechybí. Nebojí se tu taky krve, usekaných končetin, rozbouchnutých hlav po celé místnosti. Akce je perfektní a jde vidět jak se v ní režisér vyžívá, ale na tu kostelovou nemá ani finále, to byl jinej náhul. Ušišlanej záporák, kapitola sama o sobě. Spokojenost a klidně další díl, další vychytávky a nářezovou akci :) 8,5/10 ()

hyena1 

všechny recenze uživatele

Vetsi cast filmu - pred smrti Harryho - je vtipna, napadita petihvezdickova rezba. Druha, sice uz kratsi cast, po smrti Harryho, smeruje uz ale pouze jednim smerem, a to pekne rychle do prdele! ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je podlě mě si film vychutnat jen tak, bez jakýchkoliv trailerů nebo informací. Přesně tak jsem to měl já. Všude jsem slyšel jak je to skvělej a povedenej film a ať už se na něj kur*a podívám. No tak jsem se na něj kur*a podíval a musím říct, že to je kuler*ouci zážitek kde jsem byl každou minutu překvapenej z toho, jak si stím Vaughn poradil. ()

dessa 

všechny recenze uživatele

K hodnocení tohoto filmu se těžko hledají formulace, pokud člověk nechce spoilovat. Tak tedy jen napíšu, že se jedná o naprosto boží ad absurdum hnanou akční skoro až parodii na bondovky. A nezapomeňte, kostelům se raději vyhýbejte, mohou být plné maniaků s vraždícími choutkami. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Tady není co dodávat, Colin Firth je nový ultimátní badass v podobně střiženém filmu, který si nebere servítek, není hloupý a dělá si zcela, co chce, takže vás čeká neočekávané. Rychlá, svižná, a přesto přehledná akce by měla sloužit jako učebnicový příklad, že to prostě jde, když se chce. Velké překvapení tohoto roku. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Trapně nedodělané akční scény (vyjímkou je bar na začátku) kde se opakují nejčastější chyby - neprůstřelný hrdina, padouši čekající na ránu a retardovaná komba, která jsou úplně zbytečná a je na nich vidět, že jde jen o efekt. Konec byl úplně dementní. Na prioritní akci nasadí toho nejhoršího agenta kterého mají k dispozici (slečna měla narozdíl od rovnokšiltkáře dodělaný výcvik a byla agentkou, plešoun byl dokonce agent s mnohaletou zkušeností, přesto jen sedí v letadle a čumí z okýnka. Našlo by se pár dalších failů, ale ty se tak nějak zametou pod koberec, protože je to jen popkornovej akčňák. Ovšem nechápu, proč všichni přehlíží ty obří nedostatky. Není to špatný film, naopak si drží solidní atmosféru bondovek, snaží se nebýt klišé, ale to hodnocení vidím tak o 13% níž. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama