Reklama

Reklama

Městečko Pines - Série 1

(série)
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 7 h 16 min (Minutáž: 42–44 min)

Epizody(10)

Recenze (20)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka s odkrýváním tajemství městečka mi přišla dost aktoixodní, což nemyslím jako pochvalu. Pak ale seriál vyložil karty na stůl, začalo se hrát kdo s kým a proti komu a dostalo to parádní spád a napětí, bavilo mě o tom přemýšlet. Celou dobu příjemně paranoidní a sympaticky obsazené, bohužel bez výraznějších postav a osobitější atmosféry. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všude je chleba o dvou kůrkách a každej má prdel o dvou půlkách... Stejně tak by se na dvě části dal rozdělit seriál Wayward Pines. První část se odehrává v duchu "co a proč se to kruci děje?", zatímco ta druhá už je hezkou a pečlivě vypracovanou sondou do myšlení obyvatel WP. Nic není předem jasné, děje se toho hrozně moc, všechno hezky odsejpá. Režie je tady výborná, Shyamalanovi se povedlo něco, co jsem už dlouho neviděl. Přesto si myslím, že posledních pár dílů o něco slabších, tam se to zvrtne v takový lepší "béčko". Na plný hodnocení to u mě není, ale na to, abych si seriál nadosmrti zapamatoval určitě jo. ()

Reklama

FrediaK 

všechny recenze uživatele

Díl od dílu s větším sebezapřením jsem se prokousával až do druhé poloviny první série a doufal, že se charaktery přestanou chovat naprosto nelogicky, respektive, že přijde odhalení a všechno do sebe zapadne. A ono ... NE. Je to idiotský, nedomyšlený, postavy jsou nevěrohodný a ... a vůbec .... Seru na Vás, seru na Idaho, já jdu domů ... Hawkins, Indiana! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Chytlavá sbírka deseti epizod nastolující zajímavou premisu, která vás ihned vtáhne a budete s napětím sledovat odhalování zdejších záhad. Když dojde na zásadní, ústřední odhalení, přijde veliký šok a obrovská změna ve směřování a povaze seriálu. Tento krok je velmi odvážný a ne každého potěší. Mě odvaha tvůrců a jejich nápady potěšily a s radostí jsem se nechal unášet příběhem vpřed až k uspokojivému konci, který by klidně spolehlivě mohl fungovat jako zakončení celého seriálu, což by vzhledem k ohlasům na druhou sérii bylo nejspíš dobře. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada jsou v podstatě dvě série spojené do jedná. První polovina přináší spousty otázek, tajemství a záhad, které u diváka vzbuzují spoustu otazníků a zájmu. Jakmile je odtajněna hlavní premisa, tak jsou v podstatě všechny záhady smeteny ze stolu, a jede se s divákem čistá hra, což je spíš na škodu, protože se úplně vytratí ta mysterioznost. Postavy jsou spíše jednoduše načrtnuté, a vesměs nemají své vlastní příběhy, na to by asi bylo třeba více dílů. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama