Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Recenze uživatele Franta k tomuto seriálu (2)

Log Horizon (2013) 

Log Horizon mě příjemně překvapil. Přestože se děj odehrává ve fantasy světě plném monster, tak souboje jsou zde až vedlejší. Log Horizon se především věnuje vývoji společnosti v takovémto prostředí a dělá to překvapivě promyšleným způsobem. A pokud přece jenom přijde na nějaký ten boj, řeší se spíše strategicky než duchaprázdným mlácením. První dvě třetiny seriálu by byly na pět hvězd, bohužel se potom děj prakticky zastaví a na řadu přijdou výplňové díly, což dojem ze seriálu výrazně sníží. Přesto bych doporučil se na seriál podívat, alespoň na první sérii. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Druhá série mě opravdu zklamala. Sice má stejný styl jako první série a dokonce měla spoustu možností se předvést, žádnou z nich ale nevyužila. Nejvíce mi vadilo, že postavy řeší něco velmi důležitého a trvá jim to celých pět dílů, konečně to dokončí a ... vůbec nic se nestane. Opravdu nic, prostě se přejde k řešení dalšího problému a to, co bylo do té doby životně důležité prostě upadne v zapomnění a nemá to sebemenší vliv na zbytek děje, dokonce se o tom nikdo ani slovem nezmíní. Tímto je zabráno asi patnáct dílů a zbylých deset je výplňových. Když k těmto problémům přihodím fakt, že se v seriálu začnou objevovat mimozemšťani tak si určitě každý dokáže udělat představu. Tato série není vyloženě špatná, jen je nudná a úplně zbytečná. ()

Reklama

Reklama