Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Recenze uživatele jenHonza k tomuto seriálu (2)

Log Horizon (2013) 

Opravdu povedené anime, které si mě získalo a jednu hvězdu srážím za sem tam nudnější "kecací" díly. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Na druhou řadu jsem se opravdu těšil, ale zatím pociťuji silné zklamání. Linky s Shiroem jsou oproti první řadě slabší, ale pořád se ještě dají koukat, ale to, co anime sráží hluboko do sra*ek, jsou ostatní dějové linky. Jsou ohromně nudné a zbytečně natahované. Ona je obecně celá druhá řada uměle natahovaná a jde to dost poznat. Zatím jsem u šestnáctého dílu a opravdu netuším, co by se muselo udát, abych své hodnocení zvedl. Spíše mám pocit, že ho budu ještě snižovat, protože okolo toho šestnáctého dílu začala další kinder linka, která mě doslova zabíjí nudou....OK, mám dokoukáno a bylo to doslova utrpení. Zajímavé bylo jen prvních pár dílů a snad poslední tři. Zbytek byla hrůza. Kdyby se tato série zkrátila na dvanáct dílů, tak by pořád byla zbytečně dlouhá a většinu času nudná. Dvě hvězdy nechám a nezbývá než se zeptat. Co to Ku*va dělám se svým životem.... ()

Reklama

Reklama