Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Recenze uživatele Herr_Karotte k tomuto seriálu (2)

Log Horizon (2013) 

Pro me jsou to horsi **** a to hlavne z toho duvodu, ze autori zrejme pocitaji s druhou serii, a tak hlavni dej se rozvyji dost pomalu a posledni dily jsou spise fillery, i kdyz taky nejsou k zahozeni. Je pravda, ze tady je nejaka podobnost v SAO, ale narozdil od SAO se tady moc neresi jak se dostat zpatky do reality a spis se klade duraz na to, jak zit ve virtualnim svete. Ja jsem moc MMORPG her nehral, a tudiz mi vubec nevadilo, ze se nektere situace pomerne podrobne popisovaly. Naopak mi tento virtualni svet pripadal dost propracovany s velice charismatickym hlavni hrdinou, ktery se dost podoba svym velice inteligentnim charakterem Lelouchovi z Code Geass a trochu i e-L z Deatch Note. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Nuda, šeď a bída. První sérii jsem si celkem užil s tím, že občas tam byl nudný díl, sem tam nějaké sentinentální blbosti a japonské uchylnosti. Ale ve druhé sérii je poměr těchto díl; bohužel opačný a jen sem tam se mihne zajímavý díl. Příběh je neskutečně protahován a prokladán zbytečnými, sentinentálními hovadinami. Velké zklamání po celkem dobré první serii. ()

Reklama

Reklama