Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Recenze uživatele MartinTerran k tomuto seriálu (2)

Log Horizon (2013) 

Seriál z prostředí MMORPG, ale jde na to jinak než všemi zmiňovaný SAO a musím říct, že mu to jde o poznání lépe. Ze začátku jsem čekal, že se zde bude questovat a řešit běžné herní problémy, ale dostal jsem kombinovaný a spletitý příběh, který je zábavný a dává smysl. Je zde ze všeho trochu, takže se nebojte, že by to vůbec nebylo o bojování i to je tu v dostatečné míře zahrnuto, stejně tak i politika a od mistra stratéga samozřejmě extra komplexní a složitý plán a ani nevíme na co vlastně, jelikož nám odkryje vždy jen část karet ve vhodnou chvíli, stejně jako všem ostatním. Také mě překvapilo, že lze ve "hře" dělat věci postaru a s lepším výsledkem, to je neotřelý a velmi zajímavý nápad, který průběh seriálů také velmi obohatil. A nebyl by to Japonský snímek, aby zde nebyly ujetosti a perverznosti, takže i to zde najdete. Opening a ending se vyvedl a hodí se k příběhu. První řadu tedy hodnotím velmi pozitivně a uvidíme jak se tvůrci vytáhnou v sérii druhé. Hodnocení: 85/100. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Druhá řada je o tom o čem jsem si myslel, že bude celý seriál. Je to tedy více zaměřené na herní stránku a vše co se toho týká, čili raidy, questy, problémy v městě. Oproti první řadě jsou počáteční díly pomalejší, jelikož se odehrávají důležité věci na několika místech najednou a tak se neustále přepínáme mezi jednotlivými lokacemi, což ubírá na drajvu celé řadě. Později se to vyřeší a jede se spokojeně dál a trochu se to vrací stylem do kolejí 1. řady a řeší se hlavně návrat domů. Celkově mě druhá řada bavila, ale byla o trošku slabší než první. Jsem zvědav s čím se vytasí v sérii třetí, jestli vůbec bude. Hodnocení: 82/100. ()

Reklama

Reklama