Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tento člověk má tak silné charizma a jeho každá věta by se měla tesat do kamene, že to zkrátka bude fungovat vždycky. Navíc tenhle formát, i když je převzatý zvenku, vypadá, že byl vymyšlen přesně pro Zdeňka Pohlreicha. Každý díl sleduji se zatajeným dechem a myslím, že to je vrchol toho, co vůbec televize jako médium může nabídnout. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vrátit se na místo činu a ukázat, jak si vybrané podniky vedou, byl opravdu výborný nápad. Je krásné vidět ten kontrast mezi podniky, které si vzaly Zdeňkovy rady k srdci a povedlo se jim na tom našem českém gastro trhu uspět, a naopak ty, které své šance totálně promarnily a nepomohlo jim ani Zdeňkovo snažení. Tento speciál se dá brát i jako takový dárek pro fanoušky, kteří jsou zvědaví, jak se daří jejím oblíbencům. Výběr restaurací je v pohodě, bavil jsem se u každé epizody. Obzvlášť ta poslední je jasným důkazem, že Ano, šéfe! není jen honění si ega a ztrapňování, ale že tento pořad má neskutečnou hodnotu a ten, kdo tuto šanci využije naplno, rozhodně nebude litovat. 9/10. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jen ve zkratce. Zdeněk Pohlreich působí znuděně a zdá se, že jeho nejslavnější televizní role ho už značně unavuje. Vít Klusák si neuvědomuje, že točí reality show, ale podává to celé jakýmsi očkem dramatického seriálu o kuchařovi, který nostalgicky vzpomíná na své nejslavnější dny. Čímž je to samozřejmě strašně rozpatlané, pomalé a nezajímavé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama