Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Prima pokračuje v úporné snaze vydojit (tedy spíš vygrilovat) z celebrity vlastní výroby maximum a navíc grilovačky přece pořád letí. I když to nemá (asi kvůli oslovení ještě více diváků) ani náhodou grády z Ano, šéfe, kdy se evidentně Polreich cítil jako štika ve svém rybníce, jeho osobnost utáhne i tenhle přitroublý a nekonfliktní formát. To self PR rožnění nebo spíš takové rádoby přátelské a nicneříkající tlachání u kávy s Halinou si ale mohli tvůrci odpustit. To jen sráží můj někdejší možná naivní dojem, že Polreich třeba nebude jen další dobře placená figurka - rychlokvaška v zapáchajícím tuzemském mediálním rybníčku. Tak uvidíme, čeho se od Prima Zdeňka dočkáme příště:) ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad o grilování, pokud grilujete rádi jako já (bohužel se k tomu moc často nedostanu). Lecos se při tomhle pořadu člověk dozví, co dělá špatně a že správně to není tak náročný. ZP nemusí na nikoho křičet, takže se to dá vysílat v prakticky kteroukoliv denní dobu, aniž by to ohrozilo mravní výchovu mládeže. Jen při tom sledování člověku tak trochu může kápnou slina z pysku. ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Pořad o vaření, který MÁ smysl. Uvedený hezky sezónně a hlavně s hlavou a patou. Ať si každý o Pohlreichovi myslí co chce, on vážně něco umí. Bez zbytečných keců dobré recepty a užitečné rady. Navíc se na to setsakramentsky dobře dívá. Občas mu tam sice "zazpívá Petr Spálený", ale nikdo není bez omylu. Dokonce ani ty rozhovory s Halinou nejsou tak zlé, jak jsem původně čekal. 75% ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelný, ale Zdeněk Pohlreich dokáže hláškovat i při klasickém televizním formátu pro vaření (Babica se může jít zahrabat, a několikrát)... Absolutně nechápu a má můj obdiv, ovšem mám takový strach, že tenhle pořad není vůbec pro mě. Jednak neumím vařit, nemám gril a taky asi neumím pořádně docenit šéfovo rozplývání se nad různými druhy masa. Pár slov ke slavné Halině - překvapivě nevadí, dobře se stáhla do roličky moderátorky. UPDATE (3. července 2011): Musím jít s hodnocením ještě o hvězdičku nahoru, protože Zdéňa každý pondělí způsobuje, že u televize tak nějak slintám... :D ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama