Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby náhodou někdo nevěděl, jak vypadá vajíčko, tak vypadá asi takhle (vezme do ruky pingpongový míček), a když nemáte vařečku, tak to zamíchejte rukou, já to taky tak dělám. A hlavně, aby to maso bylo správně proleželý a šťavnatý, je potřeba ho mít tak dvě až tři slabý hodinky pod pažemi, jak jsem to udělal já. Je to kvalita, to víte, koupelnu a deodorant znám jen z vyprávění. A na závěr jděte na www.haraburdi.cz a do neděle tam mají zlevněno báječnou kvedlačku a husí brk za cenu jednoho. Doporučuje Jirka Babica. 0% ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu." No ty krávo... ()

Reklama

ganz odpad!

všechny recenze uživatele

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.) ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Nechci tvrdit, že se mi ten pořad líbí, ale když jsem si všiml, jaký boj se rozpoutal mezi Pohlreichem a Babicou, nemohl jsem se nepodívat aspoň na dva díly. Můj názor je asi takovýto - Pohlreich vaří nesmyslně draze a nesmyslně nabubřele a snobsky, pročež mu to žerou (metaforicky i reálně) všichni, co si chtějí myslet, že jsou na úrovni. Ve skutečnosti jsou stejně jako Pohlreich arogantní snobi. Babica je trochu buran, ale jinak neškodný a narozdíl od Pohlreicha nikoho neuráží. Snaží se být vtipný, není...co byste chtěli od televizního kuchaře? Aby vám nějak inteligentně ukázal, jak se připravuje poživatelné jídlo, ne aby machroval se svými znalostmi a arogantně urážel všechny, kteří nemají obdobné. Za to ty tři hvězdičky. Zajímavé komentáře: Paldini. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama