Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

Djoker

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to nebude terno. Tak brzké spláchnutí jsem ale rozhodně v plánu neměl. První problém mám s porotci. Už po pár drsných pózách mi z nich bylo na blití. Hra na Polhreicha se jim hodně vymkla z rukou a narozdíl od velkého Šéfa sklouzli k ponižování a povyšování se nad (amatérské!) soutěžící. Narážky na zaměstnání, věk nebo dobové zařazení kuchyně byly nechutné a házení talířů na zem naprosto stupidní. Mimochodem i to mělo trumfnout Polhreicha, ale ten, pokud si dobře pamatuji, alespoň ochutnal, a až pak vyhodil obsah do rybníka. 1:0 pro Šéfa. Ten byl navíc s tímto formátem soutěže první u nás, když před dvěma lety rozjel pořad Na nože!, i když se inspiroval právě zahraničním MasterChefem. Práce s nožem je jedním příkladem za všechny. 2:0 pro Šéfa. Kromě dalších úletů jako trapné snahy o nastoletí dusné atmosféry epickou hudbou, pokusů o umělecké záběry a teplých úsměvů porotců, kterými pravidelně prokládají své drsné proslovy tu jsou soutěžící, kteří by klidně mohli vyvážit všechny zápory, jenže těžko jim začnete fandit, když vás od první minuty emocionálně vydírají a navíc tu největší kočku stáhne její starej ze soutěže. Pochcat! ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

tři buznamejkři namachrovaný až do nebe mě neuvěřitelně serou. na druhou stranu je fakt hustý co všechno člověk musí umět, co poznat a co vytvořit. často maj nechutný kreace na talířích, ale aspon se z toho člověk i něco naučí. dala bych tomu tři hvězdy, ale opravbdu si myslí, že u mě pochodí vraždou v posledním díle? přepínám, otírám slzu a posílám celý pořad do pekel ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapní porotci, kteří pravděpodobně do zblbnutí čuměli na originální verzi MasterChefa s Kondomem a pak se ho snažili co nejlépe zahrát v této sračce od Novy. Na tomto pořadu překvapivě nejsou nejtrapnější kuchaři s jejich sračkovitými žrádly, které přišli ukázat do televize, ale právě ti tři kašpaři jejichž pokusy o drsnost a přísnost působí tak směšným dojmem, že se celý pořad stává nekoukatelným. Pokud totiž tři no name idioti nabudou dojmu, že celý pořad je vlastně jenom o nich a ne o těch lidech a jejich receptech, stojí pořad většinou za hovno, pokud nejste Gordon Ramsay ale nějaký šašek, který ho kopíruje. Začněte dělat pořady s automechaniky, tento trend, že snad každý debil s vařečkou v této zemi má vlastní pořad, je nesnesitelný! 10% ()

civalII 

všechny recenze uživatele

Podle mě jediná reality show na kterou se za posledních deset let v našich zeměpisných šířkách dalo koukat. Jistě, má to nedostatky. Toporná Peštová, šéfové, kteří se marně snaží být drsní (ale aspoň tomu na rozdíl od Pohlreicha rozumí). Možná by mělo být na CSFD dovoleno komentovat až po uplynutí celého pořadu. 95% uživatelů píše komentáře po dvou dílech, to není objektivní. Venca je bůh ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím po prvním dílu, ale protože sledování právě po něm vzdávám, tak udělám výjimku. Originál jsem neviděl, tak nemohu srovnávat, ale v česko-slovenské verzi mi neskutečně vadí porota, která se snaží vypadat drsně a nekompromisně, ale působí to spíše jako nepovedená herecká etuda, jejímž výsledkem není zábava, ale zbytečné ztrapňování soutěžících. Polreich umí být také velmi striktní, ale pořád u toho zůstává sympatický, pánové ale toto umění postrádají a jsou jen nepříjemní a působí zbytečně arogantně. Ale i kdybych nesronával s Zdeňkem Polreichem, tak mi prostě minimálně dvě třetiny z poroty prostě nesedí. A jinak, pokud vím, jde o soutěž a tak by asi stálo za to vysvětlit pravidla, co? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama