Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říká se: "Nedráždi hada bosou nohou". John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát. Střední zlodějíčkové to nevěděli, jejich bossové v podsvětí ale ano. A musí jednat. Takže zatímco se John Wick vydává na svou drsnou vendetu, stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů - nájemných zabijáků. (Bontonfilm)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (1 881)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to neni zadnej zazrak. Je videt, ze Stahelski nema moc zkusenosti, takze obcas sice vykouzli nejakou cool akci nebo zajimavej zaber, ale jako celek to pusobi dost lacine. Pribeh je samozrejme ocekavane dementni, ale to k tomuhle typu filmu tak nejak sedi, i kdyz spis je to teda thriller nez akcnak, ty akce tu zas tak moc neni. Ale akce sama o sobe je fajn, krvava, drsna a neni to v nejakym hero stylu, kdy by hlavni hrdina vystrilel milion naboju a zaporak furt stal, tady vicemene co Johnuv vystrel, to mrtvola s kulkou v hlave, coz je docela prijemna zmena. Navic Reeves je sympatak, i kdyz samozrejme herecky to je drevo, ale to se tak nejak ocekavalo. Proste ve vsech smerech prumerny akcni becko, ktery si nastesti na nic vic nehraje. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo si oblíbili Gun-Kata v Equilibriu a bylo jim líto, že ve výsledku si ho moc neužili, přináší John Wick jednu velkou spektakulární Gun-Kata show, která si vydechne jen v momentě, kdy je potřeba vyměnit zásobník, aby zase mohla rozdávat jednu headu za druhou (fakt.. nekecám !). Aneb co se stane, když ex-cleanerovy mafie odděláte roztomilé štěňátko, které dostal jako dárek na rozloučenou, od své mrtvé ženy .... jinými slovy "To nechceš ... to fakt nechceš !". Naopak vy chcete, chcete a dostanete .... a budete chtít víc. Snad se pan Stahelski nevzdá režie nekompromisních akčních fláků a my budem moci i nadále navštěovat biograf a chrochtat blahem .... a počítat headshoty ! ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Slušne vymazlený Keanu so svojím libanonsky odzbrojujúcim šarmom kosí "okolie". Pes a bohovské (!) fáro staćí.Je mi uvolnené prečo, koho, kedy, kde a vlastne aj ako. Viem totiž, že si budem pri tej kosačkovej tancovačke priasť. Keanu totiž spolu s Matrix Bros definoval žáner a upravil veškerú commercional agendu. Pre mňa vypásovaný adrenalínovaný romantik, ktorého nemíňam v žiadnej filmovej...polohe. Koment pitvačka je v tomto prípade nepotrebná.Tuším 2ku !!! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Zápletka dovedená ad absurdum, ale to jsme všichni, kdo jsme na to šli do kina, samozřejmě věděli. I když možná jednou dvakrát jsem si i tak řekl, že to je opravdu ve své podstatě chujovina. Když se však otevřelo headshootové Peklo, bylo se rozhodně na co dívat, scéna v discobaru je výborná, i když občasné bojové techniky jako hod výkrutem zápěstí mi připadaly jako z kurzu tanečních začátečníků :) Top diskotékovou scénou pro mě zůstává ta z filmu Collateral. Čeho si však na filmu cením dost, je prostor pro realizaci Danielu Bernardtovi, ten se po mnoha letech vrátil ve větší roli záporákova osobního strážce a fight "padesátníků" jsem tak velmi kvitoval. Bohatě by mi stačila pětaosmdesáti minutová stopáž. Přezdívka Baba Jaga rulez! 20 miliónů dolarů(rozpočet)/79 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) Jinak tady máte odkaz na Johna Wicka o 30 let později! https://www.youtube.com/watch?v=WyIq9FdTgwM ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nedávno štvali Denzela Washingtona Rusové v Equalizerovi, nově jim nemůže přijít na chuť John Wicků. A nikdo se mu nemůže divit, protože takovej psí kukuč, obzvlášť když je to ještě prtě, je nezapomenutelnej (to vím, protože jedno takové nahaté zviřátko mi pobíhá doma). Takže klika, že John nebyl žádnej flegmouš, kterej by nad smrtí svého čtyřnohého miláčka pouze mávnul rukou, ale naopak že se neskutečně naštval, a ještě větší klika, že já byl v lehkém alkoholovém rozpoložení, tudíž jsem nad dějem moc nepřemýšlel a chtěl se pouze bavit, což se mi s každým odbouchnutým chlápkem dařilo víc a víc. Slušná akční jízda, po které se mi bude vedle mého (někdy až moc živého) psa usínat dobře .. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (56)

  • Při natáčení scény v nejvyšším patře nočního klubu měl Keanu Reeves (John Wick) chřipku a běhal po place ve čtyřicetistupňových horečkách. (buzzwoody)
  • Keď k Aurellovi (John Leguizamo) príde Iosef Tarasof (Alfie Allen) na ukradnutom Mustangovi Johna Wicka (Keanu Reeves), Aurello položí pohár s kávou na svetlo auta, ktoré má otvorenú kapotu. Keď však Iosef prvýkrát povie „we own you“, nasleduje záber na Aurella, avšak na aute už pohár chýba. (shomann)
  • Když přijde komando zabít Johna Wicka (Keanu Reeves), dojde při jednom souboji na útok nožem. V jednu chvílí ho John vezme celou dlaní za ostří, ale přitom po krvi a řezné ráně není ani stopy. (Timak)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Pátý John Wick je v přípravě

Pátý John Wick je v přípravě

26.05.2023

Šéf studia Lionsgate Joe Drake potvrdil, že první debaty ohledně pátého Johna Wicka již proběhly a snímek tak v budoucnu nejspíš opravdu vznikne. Víceméně tak ujistil především akcionáře, kteří by… (více)

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Reklama

Reklama