Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Beth po nečekané smrti jednoho dne znovu obživne, chopí se její přítel Zach příležitosti a rozhodne se s ní podniknout vše, co za jejího života nestihli. Avšak jak Zach brzy zjistí, Beth není taková, jakou si ji pamatuje a brzy mu obrátí svět vzhůru nohama. Inspirovaný příběhem Mary Shelleyové, režisér a scenárista Jeff Baena natočil film kombinující elementy mladé lásky, zlomeného srdce a zombie komedie. (Larrysbride)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Ghoulman 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému hodnocení si myslím, že tohle je dost povedený film - sympatické obsazení mladých talentovaných herců, božský výběr indie hudby, velice zajímavé pracování s konvencemi zombie žánru, nekompromisní černý (nebo lépe řečeno spíše šibeniční) humor a k tomu navíc přesah v podobě možnosti skrytého čtení příběhu, které je možno číst jak v rovině, v níž mladý muž ztratil přítelkyni, která se vrátila jako zombie, ale též je možné jej vnímat jako příběh o vztahu, kde to dvěma lidem neklapalo, ale když se pokusil jeden z partnerů vše slepovat ze zármutku a osamělosti, zjistil, že vše, co získává od tohoto "přezrálého" vztahu je jen zatuchlý pach čehosi, co mělo raději zůstat v symbolické rovině mrtvé. Já osobně jsem navýsost spokojen (a jsem moc vděčný, že jsem mohl DeHaana po delší době znovu vidět v hlavní roli (jo a Plaza je k sežrání (byť ke konci filmů bych už asi neřekl, že přímo k nakousnutí). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že by to mohlo být docela vtipné. Pak jsem si zase myslel, že by to mohlo být tak nějak hezky bizarní. Ale ono je to nakonec jen divné a ve většině případech ani nebyl využit potenciál herců, kteří se zde objevili, což je hodně velká škoda vzhledem k obsazením, jaké snímek "Life After Beth" měl. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Právě, když jsem si po řadě nanicovatých chodů v lednovém meníčku říkala:" Už mě sakra někdo překvapte!", přistane mi na talíři tahle soft "Svatební košile" po americku, která se drží receptu žánrových ingrediencí, ale zároveň má takový originální šmak. Zábavný výstřelek - a ty já ráda, tohle prostě nepotopím, už pro ten žhavý sex se studenou mrtvolou, bratrovy hlášky, procházku se sporákem na zádech, návštěvy mrtvých příbuzných a klidný džezík k tomu :-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Fakt jenom 52%? Ok, ten humor tu dost často balancuje na hranici dokonalosti a trapnosti, ale i tak je to rozhodně lepší a o dost vtipnější, než ta než ta zombie verze Stmívání. Life After Beth - ačkoli jsem tomu filmu dával minimální naděje a minimálně prvních 10 minut se mi tenhle dojem potvrzoval - je překvapivě velmi zdařilý film se skvěle vybranou hudbou a velkým množstvím vtipných scén (třeba závěrečná procházka mě odrovnala :D), které (jak už jsem psal) skutečně balancují na hranici dokonalosti a trapnosti, ale ve většině scén v mém případě přebývala první možnost. Když pominu ten nijaký začátek, tak jsem se ani nenudil a celkově si to celkem užil. Dokonce jsem schopný i do jisté míry prominout ne moc promyšlené postavy a ne moc promyšlený svět, ve kterém se to odehrává. V rámci tohohle subžánru jsem se tak dobře bavil naposledy u Doghousu - a ten je navíc slabší. Mile mě ten film překvapil a klidně bych si ho pustil znova. 4* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když milujete jistou herečku a horrory a štve vás, že ve vašem milovaném žánru moc nehraje (a Stmívání do něj rozhodně neřadíte), ale pak začnete zjišťovat, že tu a tam... Ano, Anna Kendrick (slunce naše jasné) v horroru (tak jako hodně jiných hereček) začínala (v seriálu Fear Itself) a i poměrně nedávno si střihla vedlejší roli v této romantické zombie komedii. Jen je škoda, že ta zápletka, která je velmi slibná a přináší na mysl nejednu humornou situaci, není plně využita. Toho humoru je tu pomálu, i když povedené scény tu jsou. Spíše než komedie je to takové podivně úsměvné romantické drama. Marně se snažím vybavit, ve kterém jiném filmu někdo souložil se zombie... ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama