Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší díl série. Od těchto filmů vlastně téměř nic neočekávám - žádné herecké výkony, žádný příběh, prostě se jenom pobavit a žasnout na předvedenou taneční akcí, to je vše. Zde to však selhává téměř ve všech ohledech. Možná to bude tím, že předešlý díl nastavil laťku vcelku vysoko, ale tady se mi příliš nelíbil ani samotný tanec, on pomyslný ring v casinu v LA moc originálních nápadů a kreací nepřinese, ty tam jsou efektní "komba" a triky, nad kterými občas zůstává rozum stát. Tanečků bylo celkem dost, to ano, ale všechny si byly dosti podobné a nebyl tam žádný wow efekt. Je sice hezké, že tu potkáváme staré známé tváře, ale k čemu to všechno je, když toho tvůrci řádně nevyužili? 1* ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Asi tady budu se svým hodnocením svítit jak monokl na oku průměrné arabské ženy, nicméně nemohu jinak. Série Step Up se mi poměrně líbí, byť mě trojka a čtyřka minula, avšak pětku jsem si nemohl odpustit z důvodu návratu talentované Briany Evigan. Street dance mám totiž velmi rád, primárně pak styly locking a popping, ale sám se moc o tanec nepokouším, lidé si mě pak pletou s Halinou Pawlowskou při epileptickém záchvatu. V rámci struktury jednotlivých choreografií si nemůžu prakticky vůbec stěžovat. Jsem choreografií nadšen dokonce tak moc, že jsem schopen Step Upu odpustit i tu naprosto otřesnou, tupou, šablonovitou dějovou výplň. Mohu vám konstrukci oné šablony, která se dnes cpe do čehokoliv, co potřebuje zoufale vyplnit stopáž, elementárně popsat. Na začátku se sejde skupinka ambiciozních lidí s vytyčenými cíli, chutí něco dokázat a někam prorazit. Dají se tedy dohromady, rozjedou svoje ušlechtilé plány a vše šlape krásně jak Isabelle Nováková, hrdá držitelka ocenění Kurva měsíce leden. Uprostřed se samozřejmě všechno kompletně posere tak moc, že smočí kapesníček i nejeden irácký militantní terorista. Všechny postihne obrovská nepřízeň osudu, zklamání se v sobě samých, štěstí odejde vdál, třpyt v očích pohasne, duha bude málo barevná a naděje zemře společně se psem, jejich nejlepším přítelem, kterého museli pod nedostavěným mostem během ukrutné vánice sníst. Zkrátka všechno v piči. No a na konci zase slunce vysvitne, motýlci křídly zatřepotají a osud nešťastné protagonisty zasype dárkovými balíčky s instantním štěstím. Za tohle by se styděli i tvůrci Esmeraldy. Bohužel však každý má pro něco slabost, nechte mě se tedy rozněžnit a nasolit tady hezké čtyři hvězdičky. Guilty pleasure. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak už by ale stačilo, ne? Příběh jak přes kopírák, že jsem to pomalu chtěl vypnout hned po pár minutách. Herci nic moc, zachraňoval to pouze Moose (Adam G. Sevani) a ta číča z telky (Izabella Miko). Tentokráte to bohužel nezachraňovala ani taneční choreografie a battly všeobecně - ty byly hodně hodně slabé. Byl bych rád, kdyby to už od Let's Dance bylo "All". ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ťažšie sa hodnotí film, ktorý je určený inej vekovej kategórii a celkovo inému pohlaviu. Pozastavovať sa nad dejom, hercami, absenciou klišé či zmysluplnými dialógmi nemá cenu, veď to nikto ani od filmu nečakal. Čo som však v kútiku očakával bola prepracovanejšia choreografia a tá neprišla. Snaha o neustále menenie lokalít a témat tancov je prítomná, chýba však lepší nápad, spontánnosť a drive ako taký, o inšpirácii nehovoriac. Chémia medzi hercami nefunguje a tým zhasína aj to jediné čo sa Step Up 5 snažil zdeliť. Sledovanie je znesiteľné, možno len dvakrát skontrolujete čas, niečo viac ako dopozerateľnosť by mohlo zaváňať sklamaním. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Swetnam | Hudba: Jeff Cardoni | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Summit Ent, Offspring Ent. | Rozpočet: 45 miliónov $ | Tržby: 86,2 miliónov $ | Ocenenia: - || Step Up All In nie je zlý film. Problém je v tom, že jeho predchodca, Revolution, bol najlepším tanečným filmom za posledných 10 rokov, jak z choreografickej, tak z audiovizuálnej stránky. All in nedisponuje ani z ďaleka s takým šmrncom a nápadom, a tak je len bezcharakterným príspevkom do inak veľmi sympatickej série. 40% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama