Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí čtvrté části taneční série jsem k tomuto snímku přistupovala s velkým očekáváním. Dostavilo se zklamání, a to tak že veliké. Příběh byl jednoduchý, ale to u filmů, kde je hlavním obsahem tanec, bývá. Dialogy obsahovaly jakási rádoby moudra a plno poučných výchovných frází. Nedalo se to poslouchat. Taneční prvky byly sportovně na dobré úrovni, byly dynamické, ale stále se stereotypně opakovaly. Choreografie působila zmatečně, nejednotné kostýmy chaotický dojem podtrhovaly, stejně jako stále stejná hudba. Možná jsem moc kritická, ale byla to pro mne ztráta času. Raději jsem se mohla podívat na nějakou slušnou detektivku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,904,384Tržby Celosvetovo $86,165,646Tržby za predaj Blu-ray v USA $314,577 //počet predaných kusov 11,053Tržby za predaj DVD v USA $2,298,511 //počet predaných kusov 82,264║ najslabší diel, choreografia ako tak újde aj keď už ničím extra neohúri ale dejovo opäť klasický výpek /35%/ ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Konečně film, u kterého se nebojím říct, že právě přátelství a víra v sami sebe vždy vyhrají. Tenhle film byl odlišný od těch předchozích, tady i nenávist a rivalita dvou skupin dokázala ustoupit a oni se prostě dali dohromady, na začátku všeho byl rozpad jedné skupiny, za ním však následoval vznik nové, kdy opravdu každý dobrý tanečník rozproudil krev v žilách. A to nejen sobě, ale taky divákovi. Několik slabších míst by se zde našlo, jako například, teď mne nic nenapadá, takže ve filmu asi žádné nejsou. A teď k tomu, proč pět hvězdiček, ta dynamika, ten drive a schopnost se do něčeho opřít, aniž by jste znali konečný výsledek a věděli, že stejně zvítězí ti druzí. Film rozhodně doporučuji, buď se budete bavit, nebo usnete, každopádně tenhle snímek shlédněte a rozhodněte se, u mne úspěch rozhodně nebyl zaručený, ale rozhodla jsem se pro risk. A co vy? ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama