Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

hrudka 

všechny recenze uživatele

Z počátku docela zajímavé série, kdy se s odstupem času docela divím, jak jsem jednotlivé díly kladně hodnotil, je nyní bezvýznamný produkt plný klišovitých frází s vážně přihlouplým scénářem a předvídatelným dějem. V některých případech jsem se divil, zda jde ještě o tanec a nějakou smysluplnou choreografii. Dvě hvězdičky dávám proto, že jsem na to hodný. Něčím je to svým způsobem pořád sympatické a vtipné, bavila mě postava Adama G. Sevaniho a líbila se mi scéna ve starém zábavném parku. Některé scény by celkem zaujaly jednotlivě jako klipy na YouTube a má to více méně obstojný a kupodivu docela neotravný soundtrack. Celkově už to ale vnímám jako zbytečnou blbost. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Konečně film, u kterého se nebojím říct, že právě přátelství a víra v sami sebe vždy vyhrají. Tenhle film byl odlišný od těch předchozích, tady i nenávist a rivalita dvou skupin dokázala ustoupit a oni se prostě dali dohromady, na začátku všeho byl rozpad jedné skupiny, za ním však následoval vznik nové, kdy opravdu každý dobrý tanečník rozproudil krev v žilách. A to nejen sobě, ale taky divákovi. Několik slabších míst by se zde našlo, jako například, teď mne nic nenapadá, takže ve filmu asi žádné nejsou. A teď k tomu, proč pět hvězdiček, ta dynamika, ten drive a schopnost se do něčeho opřít, aniž by jste znali konečný výsledek a věděli, že stejně zvítězí ti druzí. Film rozhodně doporučuji, buď se budete bavit, nebo usnete, každopádně tenhle snímek shlédněte a rozhodněte se, u mne úspěch rozhodně nebyl zaručený, ale rozhodla jsem se pro risk. A co vy? ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Už je tu 5. Step up v pořadí. Spojili hlavní herečku ze 2. a hlavního herce ze 4. a je to tu zas a znova. Ač příběhově už od toho člověk nemůže nic čekat, tak hudebně a tanečně - o čemž tyhle hudebně-taneční filmy logicky jsou - je to zase něco kapku jiného a opět dobré. Srovnání všech od nejlepšího po nejhorší? Jednička, čtyřka za 5* a potom 2, 3 a 5 jsou tak na stejné úrovni za nějkteré 3,5 některé 4*. ()

Reanimated 

všechny recenze uživatele

Firemní promítání mě zaválo na předpremiéru tohoto výtvoru, který ve mně neprobudil nadšení do frenetického hopkání i přes Yemiho energický úvod. Od filmu o tancování bych čekal, že mě choreo nadchne a ne že zdejší kreace trumfne jakákoliv talentovanější crew z YouTube. Za Chada (trochu mi připomínal Banderasovu roli v Expendables 3) a prarodiče = 1* ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak ,tohle je ten nejhorší díl ze všech ,který sem viděl.Co ti tvůrci udělalali,ale co .Že se chtělo všem hercům z předchozího dílu jít do nejhorší sračky.A stopáž ve filmu ,mi příjde poněkud ,strašně až zdlouhavá,spíš bych ,tak trochu zkrátil .Sečteno podtrženo do dalšího dílů ,at se ani tvůci a kterýkoliv režisér nepouští. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama