Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Asi tady budu se svým hodnocením svítit jak monokl na oku průměrné arabské ženy, nicméně nemohu jinak. Série Step Up se mi poměrně líbí, byť mě trojka a čtyřka minula, avšak pětku jsem si nemohl odpustit z důvodu návratu talentované Briany Evigan. Street dance mám totiž velmi rád, primárně pak styly locking a popping, ale sám se moc o tanec nepokouším, lidé si mě pak pletou s Halinou Pawlowskou při epileptickém záchvatu. V rámci struktury jednotlivých choreografií si nemůžu prakticky vůbec stěžovat. Jsem choreografií nadšen dokonce tak moc, že jsem schopen Step Upu odpustit i tu naprosto otřesnou, tupou, šablonovitou dějovou výplň. Mohu vám konstrukci oné šablony, která se dnes cpe do čehokoliv, co potřebuje zoufale vyplnit stopáž, elementárně popsat. Na začátku se sejde skupinka ambiciozních lidí s vytyčenými cíli, chutí něco dokázat a někam prorazit. Dají se tedy dohromady, rozjedou svoje ušlechtilé plány a vše šlape krásně jak Isabelle Nováková, hrdá držitelka ocenění Kurva měsíce leden. Uprostřed se samozřejmě všechno kompletně posere tak moc, že smočí kapesníček i nejeden irácký militantní terorista. Všechny postihne obrovská nepřízeň osudu, zklamání se v sobě samých, štěstí odejde vdál, třpyt v očích pohasne, duha bude málo barevná a naděje zemře společně se psem, jejich nejlepším přítelem, kterého museli pod nedostavěným mostem během ukrutné vánice sníst. Zkrátka všechno v piči. No a na konci zase slunce vysvitne, motýlci křídly zatřepotají a osud nešťastné protagonisty zasype dárkovými balíčky s instantním štěstím. Za tohle by se styděli i tvůrci Esmeraldy. Bohužel však každý má pro něco slabost, nechte mě se tedy rozněžnit a nasolit tady hezké čtyři hvězdičky. Guilty pleasure. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Už dost ohrané téma. A v tomhle případě i špatně zpracované. Předchozí díl se mi líbil o něco víc. Tady jsem se začala nudit už po půl hodině. Nevím, jestli byl dobrý nápad nechat vesměs stejné herce. Chtělo to nějak oživit a přidat nový nápady, ale to se bohužel nestalo. Pro mě má zvláštní cenu akorát první díl Let´s dance. Žádný další už ho nepřekonal. 20%. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč na tyhle filmy koukám je tanec. Miluju tanec, ráda tančím, ráda se na něj dívám, zajímají mě jeho techniky. Co se týče děje, skončila jsem u úplně prvního Let's dance, ten se mi dějově líbil, tyto ostatní jsou pro mě skutečně jen dokumenty o tanci a děj vůbec nekomentuji. A co se týče tance, úroveň je kvalitní. Na těch lidech je vidět, že tančit umí a že to dělají rádi. ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nejhorší taneční film co jsem viděl a jednoznačně nejhorší díl ze série Let´s Dance. Všechno zkrátka špatně - hudba, postavy, děj, prostředí a ani na taneční choreografie se nedalo spoléhat. V předchozích dílech to alespoň choreografie zahraňovaly, tady ale ne. V neposlední řadě spousta klišé, na to už jsem si ale u Let´s Dance zvykl. Pouze 2 hvězdy. 45% (with J.) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama