Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (590)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinující film.Docela obyčejný romantický příběh okořeněný o decentní fantasy vsufku, která je perfektně vysvětlená a navíc postava vypravěče tomu všemu dodává nádech něčeho neobyčejného a historicky výjmečného.Opravdu jsem byl v šoku, jak může být romantický film tak perfektně natočený.Blake Lively je přenádherná a elegantní a výtečný casting dokonale dotvoří Harrison Ford.Jednoznačně nejlepší romantický film, který jsem kdy viděl.Se ženou sme to sfoukli jedním dechem.Fantazie.100%: ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Na typicky ženském románku je možná nejzajímavější fakt, že ho přivedli na svět muži. Scénář napsali autor dvou Smrtonosných zbraní J. Mills Goodloe a surfař Salvador Paskowitz, režii měl dvaatřicetiletý Lee Toland Krieger. Možná právě díky pánské sestavě se filmu dostalo vkusné citové zdrženlivosti, poměrně nesentimentální uměřenosti, ale také nevzrušivosti. Základ zápletky v duchu Věci Makropulos ani způsob vyprávění se skoky napříč časem není příliš objevný. Úhledná dáma, jíž herečka Blake Lively poskytuje pouze nezbytné minimum osobitých rysů, se blíží třicítce. Už osmdesát let. Po autonehodě, kdy skončila v ledové vodě, se totiž její stárnutí zastavilo. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Marně jsem si myslela, že se film bude více zaobírat životem Adelaine, že tam alespoň lehce bude nastíněno jak vyrůstala, jak se zamilovala, jak se jí narodila dcera, pak jak se stala "nesmrtelnou" a následně jak se s tím smiřovala. Ani ve snu mě nenapadlo, že to bude všechno obsaženo během pěti minut a ještě vypravěčem. Celkový příběh ze současnosti mě pak moc nezaujal, docela dlouho se tam nic nedělo, pak se objevil otravný stalker, který si Adelaine vyhlídnul a nedal se odradit. Nějak mi uniklo kdy přeskočila jiskra, pořád to vypadalo, že ji spíš otravuje a pak si to najednou během vteřiny rozmyslela. A celkově pak ta další zápletka s Harrisonem Fordem mi přišla více než zvláštní. Po skončení filmu jsem zůstala trošku v rozpacích, film by měl dobrý námět, ale nebylo to dobře zpracované. Mohl toho nabídnout hodně, místo toho to bylo takové průměrné. Neurazí, ale ani nenadchne. 3* ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Kdyby Adaline sázela, tak má větší šanci být v balíku než být věčně mladá. Ale na druhou stranu, proč nepřimhouřit alespoň jedno oko. Vždyť někdy je fajn opustit své sny, ve kterých létáme, jsme neviditelní, neohrožení nebo věčně mladí jako hlavní hrdinka tady, a jen se dívat, jaké sny se zdají jiným, kteří je převádí na filmové plátno. Navíc se mi líbil Harrison Ford, kterého čas proměnil z dobrodruha Indiana Jonese do role svého prošedivělého taťky z Poslední křížové výpravy .. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

…PO ROKU INTENZIVNÍHO STUDIA, BYLA ADALINE BOWMANOVÁ NUCENÁ UZNAT FAKT, ŽE JEJÍ STAV NELZE VĚDECKY VYSVĚTLIT… /// V roce 1937 se Adaline stalo něco neuvěřitelnýho. A teď má podobnou prekérku jako Russell Edwin Nash (říkám podobnou!). A tak si žije s tím svým tajemstvím, vypravěč to vodvypráví (obrázky ukážou) a atmosféru to má moc hezkou. A to se ještě ani neobjevil Ellis, aby to získalo romantickej šmrnc. Složitosti života začnou převyšovat radosti a díky sympatický Blake Lively (fakt na těch 107 nevypadá!) vnímám tu živoucí radost. Škoda, že nevymysleli originálnější závěr. Přeci jen tenhle, na způsob absolutního řidiče (to je ten, kterej se narodil i zemřel při gumovým defektu), ubírá na kouzlu. Pohádka pro dospělý ve stylu Benjamina Buttona, u který se dá s klidem upustit kroupa. Navíc je zajímavý, jak tomu holky dávaj 3* a kluci jdou vejš. Že by za to mohla Blake Lively? (U mě rozhodně!) Že by holky nevěřily na zázračný zjevení romantickýho chlapa? (Tak já…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po staletí mám jen jednu fotku. 2.) První šedivej vlas jsem našla ve 107 letech. 3.) Thx za titule „Mummy, Sarinka a UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Na návštěvě u Ellisových rodičů hrají deskovou hru. Poté, později večer, Elis (Michiel Huisman) s někým telefonuje a přijde k němu Jenny (Blake Lively). Zezadu ho obejme a vezme mu skleničku s pitím. Pak s ní odejde, ale v následném záběru má Elis skleničku opět vedle sebe na stole. (JessiBrikker)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama