Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem viděl ze série Kostek uplne první a musím říct, že když to dávali na tom HBO vtý době tak mě to docela zaujalo, ale po shlednutí prvního dílu a po dalším shlednutí tohoto musím říct, že tohle se vážně nepovedlo.. absurdnost.. místama zajímavé, ale ten konec prostě zkazily.. místama to připomína tu japonskou sračku Ring.. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Jedno z najhorších pokračovaní. Ako len môžu producenti schváliť takýto príšerný projekt? Napätie je fuč. Logika je fuč. Pasce sú nahradené teóriou štvrtého rozmeru. Herci sú otrasní. A záver? No comment! Navyše nová kocka už nepôsobí tak deprimujúco. Kam sa podeli skvelé farebné miestnosti z jednotky? Na tomto filme ťažko nájdete niečo pozitívne. ()

Reklama

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Kocka 2 bol jeden z tých filmov, na ktoré som sa pomerne tešil, za čo mohol hlavne strašný hype okolo prvého dielu, no to čoho som bol svedkom bola jedna veľká, kockatá nočná mora - osmička absolútne nulových charakterov blúdi v nejakom rádoby premyslenom pletenci viac či menej nebezpečných miestností a snaží sa exnúť čo najefektnejším spôsobom. To je všetko, o príbehu sa tu nedá hovoriť, pointa je slabá ako trikrát lúhovaný čaj a výsledný dojem z filmu je tým pádom veľmi, veľmi zlý. Berúc do úvahy fakt, že ide o druhý diel, ktorý je len priehľadným pokusom o nasyslenie ďalších drobákov do peňaženiek nenažratých producentov, nemôžem film ohodnotiť inak - odpad! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Film videný v TV. Celkom ma pobavil Jednotku som vtedy nevidel. Ten večer keď som to sledoval ma to celkom pobavilo. Zopár ľudí sa prebudí v kocke a nevedia ako sa tam dostali tak prechádzajú s jednej kocky do druhej. Situácie sa vyhrocujú, nervy praskajú a nikto nevie ako sa odtiaľ dá dostať. Nečakaný koniec ma pobavil ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zatímco v jedničce jsme měli možnost se postupně dozvídat pravdu o postavách a někdy to šlo až za použití síly, zde nám to vykecaly hned na začátku. Nevím proč, ale postavy v jedničce měli nějakou duši i zajímavý přínos pro ostatní, ale zde jde o skupinku naprostých tupců, kteří se několikrát rozdělí, navzájem si nevěří a máme zde opět zápornou postavu, která zmagoří a začne zabíjet ostatní – takže se vlastně opakuje podobně průběh předchozího dílu, což začala být pěkná nuda poté, co zabil asi pětkrát jednu osobu. Konec sice konečně přinesl jakž takž vysvětlení o původu a významu kostky, ale mě velice zklamal a rozhodně oproti jedničce se jí toto pokračování nemůže v ničem rovnat. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)

Reklama

Reklama