Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (534)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Vy si myslíte, že o životech druhých rozhodují živí. Nu, možná se budete divit." Zatímco v kinech řádí Jigsaw, já se pustil opětovně do šestky. Kromě originální jedničky jsou samozřejmě všechny díly postaveny na vynalézavých pastích a šťavnatém gore - uřezávání si kusů těla, drcení trupů, provrtávání lebky, veselý kolotoč či nevyzpytatelná kyselina, avšak zde funguje dobře i samotný příběh. Snad jen těch flashbacků mohlo být méně. Na podruhé to sice není už ono, ale čtyři hvězdy ponechám. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Oproti pátému dílu který působil stejně lacině jako video film tu máme malé zlepšení. Je to sice o trošku lépe natočené a dokonce to má ještě malinko lepší scénář, jenže mě to opět nebavilo a spíš mě některé scény nutí k nechtěnému smíchu tím, jak jsou hodně nezáživné. Alespoň že to nepokračuje v sestupné tendenci. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já sem spokojenej. Líbí se mi celý ten příběh, který furt ještě dává smysl, a ta brutalita, kdyby byla menší, ani bych se nezlobil, stejně sem u těch humusů zavíral oči :-) ... Tentokrát tu navíc příběh netrpí tím, že by nějaký zázračný polda zvládl během určitého krátkého časového úseku kdo ví co všechno, což je jedině dobře, protože příběhu to přidává na uvěřitelnosti. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ne ne, minulý díl nebyl náhoda. Propad série se podařilo zastavit a máme tady docela povedenou šestku. Na začátek si opět zopáknem o co šlo minule a jde se na věc. Tentokráte si John Kramer vzal na mušku jednoho vykutáleného pojišťováka, který mu kdysi zatrhl alternativní léčbu v Norsku....Detektiv Mark Hoffman se za každou cenu snaží utajit svou skutečnou identitu. Líbila se mě atmosféra, děj i postavy. 70% a z mého pohledu druhý nej díl série. A spolu s jedničkou jedinný který si zaslouží archivaci. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak jako dobré, ale mohlo být lépe. Škoda, že se celý film nenese v duchu úvodní scény. Ta je totiž tak drsná a těžce stravitelná, že s ní i otrlý divák může mít menší problémy. Nikdy nebylo težší udržet žluč na správném místě. Kouzlo šokující nechutnosti a nervydrásajícího napětí se bohužel po úvodní pětiminutovce vytrácí a... A co? Po zbytek filmu je divákovi servírován typický kriminální thriller, který v rámci žánru nemůže nabídnout nic nového. Možná scéna s kolotočem nebyla úplně k zahození... Jako hororová oddychovka dobré, jinak nebrat. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Film bol zakázaný v Thajsku, Malajzii a na Ukrajine. (Paldiny)
  • Natáčení probíhalo v Torontu (Ontario, Kanada). Natáčelo se od 30. března do 13. května 2009. Postprodukce skončila 11. 9. 2009. Hollywoodská premiéra se konala v Mann's Chinese Theater 22. října 2009. (Chatterer)
  • Před premiérou byla otevřena (přesněji 13. března 2009) horská dráha ve Velké Británii na motivy filmové série Saw.  (MistrMcFalk)

Reklama

Reklama