Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velice špatné pokračování dobrého prvního dílu. Statické interiéry Kostky sice vypadají dobře, ale jakmile se začne hýbat, tak je dobrý pocit pryč. Počítačové efekty jsou nepovedené, zborcení Hyperkrychle ještě horší. Děj je kopie prvního dílu, taktéž i charaktery postav (mimochodem strašně prkenní herci). Korunu všemu nasadil závěr, do té doby to bylo aspoň na ty tři hvězdičky. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

O dost horší než první film, ale i tak se tu dá najít pár dobrých a pořádně nepříjemných scén. Postavy jsou asi tak stejně sympatické jako v původní "Kostce", což by se dalo počítat jako plus... O obrovské mínus se postaral především dimenzionální mišmaš, dále pak totální absence originálně-brutálních pastiček a v neposlední řadě také konec... Tvůrci se nejspíš snažili odhalit nám tentokrát trochu víc, a právě to byla osudová chyba číslo jedna. Proč? Protože přávě KONEC s velkým K zapříčinil vystřelení jedničky mezi top ve svém žánru.;-) ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Jedno z najhorších pokračovaní. Ako len môžu producenti schváliť takýto príšerný projekt? Napätie je fuč. Logika je fuč. Pasce sú nahradené teóriou štvrtého rozmeru. Herci sú otrasní. A záver? No comment! Navyše nová kocka už nepôsobí tak deprimujúco. Kam sa podeli skvelé farebné miestnosti z jednotky? Na tomto filme ťažko nájdete niečo pozitívne. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Poměrně ubohý klon prvního dílu zoufale mixující prvky jedničky a hromadu "okouzlujících efektů"... Herci jsou stejně (nebo spíš víc) bezradní jako v jedničce, triky někdo dělal na koleně a víc než kdy jindy zde platí "dvakrát do stejné "kostky" nevstoupíš... finální půlhodinka sice napravuje divákovo povědomí, ale závěrečné deus ex machina a nezbytná pointa film opět zakopávají pod zem... Další z pokračování, které neměly nikdy vzniknout... (2.5/5) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem si pamatoval, že mě série „Kostka“ po prvním sílu nakonec zklamala, ale nemohl jsem si vzpomenout, proč to zklamání přišlo. No, teď jsem si to osvěžil a docela se děsím nulté „Kostky“. „Kostka 2 – Hyperkrychle“ je filmem, který nesmírně kazí to, co bylo v prvním filmu nastoleno. Druhý film nemá atmosféru, nemá neustálé napětí, které vás provází, a nakonec nemá ani potřebnou nápaditost, ta se stává jen zběsilou nesmyslností, která vás utrápí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)
  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)

Reklama

Reklama