Reklama

Reklama

Summer Camp

Trailer 1

Čtyři mladí Američané se přihlásí na práci poradců v odlehlém španělském táboře, ale jejich představy zábavně stráveného léta začínají rychle slábnout, když jeden z nich náhle ztratí nervy a napadne ostatní. Než si skupina uvědomí, co se děje, zmocní se jich virus vyvolávající vztek. Virus se mezi nimi rychle šíří, a musí se spolehnout jeden na druhého, aby měli nějakou naději přežít noc. (noelcoward73)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (60)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Summer Camp“ je průměrný film, který rozhodně není tak děsivý, jak by děsivý být mohl. Ale na druhou stranu jsou zde scény, například ta s dětmi, které jsou hodně nepříjemné a z kterých vás bude mrazit. Ale najednou zjistíte, že je to místy až moc obvyklé a až moc klasické a vytratí se z toho jakýkoli náboj. Prostě jen film o tom, jak se zvrtne návštěva kempu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Táborová bojovka? Krev a černá rohovka.“ Když to porovnám se zábavou na pionýrských táborech mého dětství v Černé vodě (!) v Rychlebských horách, jasně vítězí španělský Summer Camp. Zajímavější lokace, kreativnější vedoucí, divočejší bojovky i strava. Plus zajímavá zvířátka pro městské dětičky. Ovečky, králíčci, pejsci... s pěnou u huby... Ocenil jsem i hru Na slepou svázanou bábu nebo to neustálé střídání rolí při hře na honěnou. Kočka se stává myší, myš kočkou. Bavil jsem se. Teď mi hlady kručí v břiše, je čas navštívit jídelnu a TÁBOROVÉ OKÉNKO: [][] Co děti psali na pohlednice rodičům? [Ξ] Mami a tati. Jídla je dost. Hlavně masa. [Ξ] Ubytování v barabizně, vedoucí jetí, domorodci sjetí, lesy pěkné, plné hub. [Ξ] Atmosféra v kolektivu na houby. Doslova. [Ξ] Vedoucí vrčí, my zdivočeli. [Ξ]  Lovecky, čili s nástrahami vybudovaná stezka odvahy byla fajn. [Ξ] Postřik trávníku už míň. Naše zavlažování nevedlo k růstu, ale ke snižování stavu táborníků. [Ξ] Tábor se vydařil, nikdo nepřežil. [][] A jaká epidemie je vlastně horší? Covid nebo houbová cyklická vzteklina? Jednoznačně ten čínský covidový opruz, protože se španělskou plísní stachybotrys byla aspoň sranda. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Summer camp jsem dlouho odkládal jelikož jsem z něho měl rozpačité pocity už od trailerů. Každopádně to nedopadlo tak zle. Snímek o skupině dozorců na táboře, kteří zažijí menší peklo před příjezdem dětí. Španělé horory umí o tom žádná. Mix Evil Dead a Houbiček má něco do sebe. Když pominu nelogické chování postav (U jedné scény jsem se opět vytočil) a strašné hulákání po celou dobu stopáže, tak se vcelku jedná o lehce nadprůměrný kousek, kde se pořád něco děje. To však neznamená, že se dočkáme vysokého bodycountu. Umrtí je tu málo a brutalita zde taky není na vysoké úrovní. Najde se zde jedna max dvě scény, které potěší nejedno gore srdíčko. Film má rychlý spád a tak uteče rychle. Nejvíce však potěšila až finální scéna. Pro fanoušky hororu nejspíše povinnost, ale čekal jsem více. 70% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Áno, možno to je hlúpe, nelogické a detinské ale ako horor to u mňa zafungovalo veľmi dobre. V letnom tábore a priľahlom kempe sa širi nákaza, ktoré mení ľudí na agresívnych šialencov, ktorí chcú zabiť každého, kto im príde pod ruku. Ja som tu dostal všetko, čo od takéhot jednoduchého, priamočiareho hororu očakávam. Množstvo akcie, veľa napätia, veľa vrážd a beznádejné situácie. K tomu ešte ten koniec, ktorý bol brutálne nekompromisný. Prostredie a herci boli taktiež super, klapalo to od začiatku až do konca a na ploche 81 minút skutočne nebolo kedy sa nudiť. Ja som spokojný. 70 %!! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Španělské režiséry mám rád, Španělský styl mi sedne a hned to vysvětlím. Oni totiž Španělé balancují mezi Asii, tedy zvrácenosti a šílené nápady, a Amerikou, letní tábory, tajemství, něco divného a asi i zlého, v lese číhá a čeká až mně to bude moct pokousat. A Španělům tohle jde krásně kombinovat viz Rec, Sweet Home, Nepřemožitelné zlo, Tombs of the Blind Dead a Temnota. A tenhle film, má fakt originální nákazu/virus/běhavku nebo co to bylo, prostě fuj, fuj a tohle je fakt originální, jelikož tenhle virus, má vypínač, ano i takhle by se to dalo říct. Postavy mi byli ze začátku sympatické, byť jak šel děj, tak jedna postava se začala chovat jako svině, takže její konec byl ironický. A byť zde je absence nějakého gore, či prasáren, tak to bylo docela zábavný, jak se třískali mezi sebou, byť jedna postava to tady docela schytává, no fakt jak může mít tolik smůly ? No abych zase nechválil, tak postavy se během dvou situací, zachovali totálně debilně a naprosto bezohledně, nemyslím to co bylo v tom karavanu, ale prozrazovat to nebudu. Ale než film začne urážet nebo tak, tak je už konec, a je to docela škoda. Asi půjdu proti davu, ale což, teď je to prej v modě, takže silnější čtyři. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v zimných mesiacoch, pričom jeho dej sa odohráva počas leta. (Marceloo)
  • Režisér snímky žiadal počas castingu od hercov, aby kričali a rozbíjali veci, nakoľko sa ich charaktery počas deja menia na násilné stvorenia. Španielsky herec Andrés Velencoso dostal úlohu Antonia vo filme vďaka tomu, že v režisérovej kancelárii rozbil stenu. (Marceloo)

Související novinky

Španělský král hororu chystá další film

Španělský král hororu chystá další film

03.11.2014

Jaume Balagueró je pevně spjatý se španělskou produkční společností Filmax, která se specializuje na žánrové filmy a pod jejíž hlavičkou si udělal mezinárodní renomé hororovou sérií REC. Poslední díl… (více)

Reklama

Reklama