Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci být moc zlej, protože jsem si první 11 dílů docela užil a ten obvyklý problém Marvel/Netflix seriálů, že je tu příliš mnoho dílů na příliš málo děje tady není zdaleka tak hrozný jako třeba ve druhé sérii. Hodně příjemným osvěžením je speciální díl z Kareniny minulosti, takových „jiných“ dílů mohlo být klidně víc. Co se ale nepovedlo jsou postavy a jejich chování a vývoj. Fisk přestal být zajímavý a sexy, Matt je tak nějak furt stejně nudný a jedinou dramatickou postavou, která si projde nějakým smysluplným vývojem je agent Nadeem. Ale ani u něj to nefunguje na 100 %. Největší průšvih je ale scénář posledního dílu, kde se postavy chovají úplně mimózně nelogicky. Takové finále (seriál patrně skončil) Daredevil po výborné první řadě nezasloužil. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší, ze všech tří sérií. I když jsem vlastně všechny hodnotil stejně, tuhle řadím určitě nejvýš. Pozvolnější rozjezd, pár nových postav, výborné souboje a pak už jen stará, známá dvojka Murdock a Fisk, která si stále dokáže udržet divákovu pozornost i v tomhle dalším pokračování. Prostě komiksový seriál té skoro největší kvality, který ubral maličko akce a víc vykreslil charaktery jednotlivých postav. Pro mě jen a jen dobře. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VÁŠ OTEC NIKDY NEVĚDĚL, KDY SE VZDÁT. NA TO BYL MOC HRDÝ. A VY DOPADNETE STEJNĚ“… /// Nejdřív myslím, že už mě Matt nemá čím překvapit. Bije se proto, aby trpěl, nikdy nikdo neumře a teď je navíc sebelítostivej. Navíc je na scéně znovu Fisk. Ale ono ejhle – od čtvrtýho dílu to chytá fajn zápletku, Fisk padouši dokonale a navíc baví nová postava – Dex. Asi to fakt bude nejlepší „čertíkova“ série. Přesto nakonec musím konstatovat, že Matt je pičus. Kolikrát mě sral s tím svým… sluníčkářstvím? Hurá – lidskej život zůstal uchován! Nebo jinak – já bych snad kvůli tomu čurákovi začal fandit padouchům! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bůh nechce, abych poznal jeho úmysly. 2.) Nepřátel se nebojím. Mám je dokonce všechny rád! 3.) Thx za titule „Xavik6“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní bomba, na Matta se valí jedna sračka za druhou a vše se sere a sere...závěrečná bitka s Fiskem a Bullseyem byla absolutní špička a rozhodně nejlepší bitka marveláckého Netflixu. Je opravdu až zoufale smutné, že tohle je absolutně o několik levelů jinde než ostatní marvelácké netflixovky.... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Daredevil se ve třetí sezóně vrací s charismatickým D Onofriem, tentokrát v ultimátní podobě Wilsona Fiska, tedy Kingpina samotného a dělá rozhodně dobře. Daredevil jako takový je zde trochu potlačen a hlavní prostor je dáván zloduchům a dotváření totálně zkorumpované atmosféry. Spíše si pak připadáte, že koukáte na kriminálku typu Training Day než na superhrdinský seriál, což je určitě také výrazný plus, jelikož vám to typické "marvelovství" stále někdo nevnucuje. Abych ale jen nechválil, i přes velmi povedenou sérii to opět nebude na plný počet, jelikož se seriál stále drží svých bezpečných hranic, které prostě nehodlá překročit. Jako divák tak předem tušíte, jak hlavní či vedlejší linka dopadne, protože víte, co si seriál může a nemůže dovolit. Daredevilovo kodex je ještě navíc velmi pochybný. Místy je až skutečně trapné jak vlastní rukou nezabije, ale nemá problém zmanipulovat několik lidí tak, aby se zabíjeli navzájem. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Postava Agenta Poindextera (Wilson Bethel) je seriálovou verzí komiksového Bullseye, nejnebezpečnějšího protivníka Daredevila. V celé sérii však slovo bullseye nezazní ani jednou. (NiWi)
  • Když Matt (Charlie Cox) bojuje proti agentům FBI, projekce Wilsona Fiska řekne větu „Let the Devil Out“. Přesně tato věta je mottem celé třetí série. (NiWi)
  • V předchozí epizodě The Perfect Game (2018) si na konci Dex (Wilson Bethel) poranil pravou ruku, když praštil pěstí do zdi. Hned na začátku šesté epizody má ale ruku naprosto v pořádku. (BaronDevil)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno