Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První třetina série je fakt špatná. Po polovině už to začíná trošku fungovat a poslední 3 díly to všechno tak nějak napravují. Matt je zde neskutečně otravný.Není díl, kdy by si na něco nestěžoval. Všichni se mu snaží pomoct a on se chová jako debil a občas jako ocas. Celý úvod jsem protrpěl, protože všem bylo jasné, že Fisk něco chystá, takže kdyby řada měla jen 10 epizod a celé to uvedení by bylo ve 4ech bylo by to fajn. Střed je místy zajímavý, ale taky mě nijak extra nezaujal. Vybudování záporáka aspoň trošku funguje. Ale z dua Fisk - Dex se dalo vytřískat sakra víc. Poslední díly až na ten s Karen šlapou na pedál, ale za mě už bylo pozdě. Pro mne nejslabší série a 70 procent. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle se vyplatilo počkat. Je to hrozně moc dobré. Zvraty, nápady a celkové pojetí. Hned několikrát jsem si vzpomněl na konkrétní komiksy, které jsem četl, a teď jsem viděl jak se z panelů stávají konkrétní scény. Hodně oceňuji práci s postavy a zvláště s těmi novými jako je Ray, Dex a hlavně Maggie, která mě přišla, že je srdcem celé třetí řady. Po herecké stránce je to tedy naprostá lahůdka. Sedla mě akce, brutalita a i civilní momenty. Jediné co mě tolik nesedlo, byla mírná překombinovanost a taky až neuvěřitelný plán, který Fiskovi skoro vždy vycházel. Ale tohle je jediná výrazně výtka, na jinak skoro dokonalém celku. A v tuto chvíli jen doufám, že odklepnou další řadu co nejdříve. Protože Matt, Karen a Foggy by mě moc chyběli. 9-9,5/10 ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud fanda seriálu vynechá trojku, vlastně se toho moc nestane. Punisher a Elektra jsou pryč a Fisk tu opět dělá věci pro lepší zítřky stejně jako v sérii první. Vše je jen ještě víc přitáhnuté za vlasy, ještě více scénáristicky zašmodrchané a ještě víc na sílu. Snad kromě několika málo epizod, které od klasického trianglu hlavních postav odbíhají a přínáší svěží vítr do platech (například epizoda Karen), je to same old same old. Čtyřku už raději ne. Navíc ve trojce chybí nějaká ta over-the-top one cut scéna typu schodů z jedničky, nebo vězení z dvojky. A přitom tady je Bullseye, který měl tolik potenciálu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kingpina pokladám za jedného z najlepších marveláckych zločincov. O čo menej oplýva špeciálnymi schopnosťami (vlastne žiadnymi neoplýva), o to je zákernejší a nebezpečnejší. V tretej sérii Daredevila je už ale jednak priveľa, jednak mám pocit, že tvorcovia túto legendárnu postavu uchopili trochu inak, než aké by jej bolo charakterovo prirodzené a jednak sa mi z tých jeho moralizujúcich kecov (to neznášam najviac, keď mafiáni hovoria o etike a cti) už okolo tretej časti otváral nožík vo vačku. Bullsay je predvídateľný, nudný a nezaujímavý a čo je najdôležitejšie, jeho vrhacie schopnosti sú až na jednu bitku v redakcii novín obmedzené na minimum, čomu dosť dobre nerozumiem. Karen a Foggy sú občas dosť otravní, ale vzhľadom na to, že z Matta sa stal (aspoň dočasne) v tretej sezóne iný/nový človek, sú to len oni dvaja, ku komu tu môžeme vzhliadať. Paradoxne, najlepšou epizódou je tá prequelová o Karen, ktorá s dejom takmer nijako nesúvisí a v ktorej sa Diabol z Hell´s Kitchen mihne až na samom konci (čo je dosť wtf, keď si to tak vezmete). Strašne ma iritovali aj mimoriadne naivné predstavy tvorcov o fungovaní súdneho systému, domáceho väzenia a FBI. Tretia séria je najslabšia, miestami je to až na 40%. Akcie je pomerne málo a je tu síce ďalšia chodbová scéna, ale tým z prvej a hlavne druhej série sa nevyrovná. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Jedná se o úplně poslední epizodu pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své třetí řady za nejasných okolností zrušen. (NiWi)
  • Otec Foggyho (Elden Henson) před vypitím svého panáka pronese slovo „Sláinte“. Jde o galské slovo znamenající „Na zdraví!“. (NiWi)
  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)

Reklama

Reklama