Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Takže priznám sa, že prvú sériu som nevidel (tieto lacné seriály so superhrdinami ma nelákajú), ale túto druhú sériu som začal sledovať, pretože sa v nej mal objaviť Punisher hraný mojím najobľúbenejším hercom Jonom Bernthalom. V skutku musím uznať, že tá postava bola neuveriteľne skvelá a priznajme si, že hlavne kvôli práve Jonovi. Niet divu, že potom vznikol seriál The Punisher s Jonom v hlavnej úlohe. Každá jedna epizóda je vyšperkovaná a človek si priam pýta Punishera, aby sa už konečne objavil na plátne. Akcie je požehnane, o tom žiadna. A navyše je to celé veľmi emotívne, pretože vieme všetci, čo sa Punisherovi stalo. Respektíve jeho rodine. Skvelou ženskou postavou je sexi blondínka, ktorú hrá krásna Deborah Ann Woll. Rozhodne neľutujem, že som sa na Punishera pozrel aj v seriáli Daredevil, pretože seriál The Punisher na to v podstate nadväzuje. (Videné: december 2016 / január 2017 ..Hodnotenie: Epizódy 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13 ***** / Epizódy 5,11 **** ) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série opět nabušená krvavou akcí a místy i překonává výbornou první sérii. Electra je mi hodně líbila a zvolení představitelky je perfektní. To se dá říct i o druhému nováčkovi, Punisherovi, který je skvěle zahraný a věrohodný. Já nemám druhé sérii vůbec nic, co bych vytknul a dávám jasných 100% :) ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxní situace, kdy se tvůrci poučili z nemnohých chyb předchozí série, aby při jejich řešení udělali několik nových. První sezóna poněkud strádala roztažením na třináct epizod. Druhá naopak místy působí, že je jí třináct málo a uchyluje se ke zkratkovitosti. První, navzdory zbytečné roztáhlosti v několika dílech, působila sevřeně a stavěla na dualitě Matta/Fiska. Druhá je mnohem dynamičtější, ale jsou v ní samostatné linie kolem Punishera/Elektry (on je sice übercool, ale neporovnatelně zajímavější postava je ona), které si jedou každá na své koleji a chvilku tahá pilku tu ta, tu ona čili to působí výrazně méně sevřeně; speciálně ve druhé třetině, kdy se v jeden moment rozvijí dobře šest na sobě nezávislých linií a byť se to i tentokrát o jistou dualitu snaží (rozdílné filozofie řešení problémů Matta/Franka), tak to tentokrát není dvakrát moc nosné. Minule to bylo o skvělém Fiskovi, ale poněkud se nedostávalo „pouličních antagonistů“, nyní je to skoro výhradně o těchto charakterech, ovšem chybí charismatický kápo, který si nemaže ruce krví, ale ze stínů tahá za nitky. Jediné co lze svorně vytknout oběma sériím je, že když mají k dispozici hlavního hrdinu jakožto právníka, tak proč toho sakra nevyužijí? Zde to sice zkoušejí, ale ní to úplně ono. Málokterý jiný superhrdina může nabídnout tak vděčné dějové linie i ve své civilní poloze. Jinak vše dobré zůstalo či přibylo ve větším než malém množství (propracované charaktery, kde není Matt "jsem pokrytecký katolík, co neví co chce" Murdock tím ani zdaleka nejzajímavějším, nečernobílá morální dilemata, vymazlené kontaktní „Raid like“ bitky a je-li to vůbec možné, tak je to ještě o řád temnější i více nekompromisní než minule a to se to již minule nedrželo nikterak zpátky). Pro třetí sezónu by to chtělo definitivní návrat Fiska (protože když je na obrazovce, tak kvalita prudce stoupá; ostatně není náhoda že i tentokrát jsou vrcholné scény série za jeho účasti), k němu pořádnou pravou ruku v podobě pouličního záporáka (Bullseye?) a proti nim křehkou vnitřní tenzí poznamenanou alianci ambivalentních hrdinů, čímž by se vyřešily problémy obou sérií jednou ranou. Každopádně i tak spokojenost náramná až téměř úplná. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejostřílenější právník se vrátil se svou bohužel nejnudnější linkou, kdy se na úkor jeho předchozího řádění seriál snažil na sílu věnovat postavě Elektry a hlavně Bernthalova Punishera. Ten jej sice ztvárnil skvěle, čekal jsem od akčního seriálu ale úplně jiný vývoj. Navzdory tomu se ale dostavilo mnoho silných epizod a konečný průměr byl zase zahnán. [viděno na Netflixu] ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadát správná druhá série! Tvůrci se poučili z chyb první části a napodruhé nám servírují dokonalé dobrodružství, které je mnohem nabitější. Příběh je zajímavější a soustředí se na více postav a Elektra a Punisher dodávají seriálu novou, hutnější dynamiku. Akční scény jsou ještě propracovanější, než minule a to by se dalo říci o celé druhé řadě. Daredevil je zpátky v nejlepší možné formě a po celou dobu jsem s úžasem sledoval, co se na mě valí za komiksové blaho. Nezbývá, než tvůrcům zatleskat, neboť se jim povedlo něco neuvěřitelného a příběh i jeho staré i nové postavy vás absolutně pohltí. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama