Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (765)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jsem očekávala příjemný a poměrně kvalitní film, ale musím uznat, že jsem byla ještě o to víc překvapena. Hlavní postava, kterou výborně hraje De Niro, je sama o sobě skvostná svým optimistickým a aktivním přístupem k životu, což by mohlo být inspirací pro mnoho starších lidí, kteří mají pocit, že už jim život nic nepřináší a neuvědomují si, že onen přístup závisí jen a jen na nich. Protože v jakémkoliv věku se dá žít naplno. Sympatickou hlavní postavou to ovšem nekončí. Sekundující Anne Hathaway byla jako mladá podnikatelka s ambiciózní vizí taktéž skvělá a i když celý filmový příběh odrážel moderní životní styl, skrývaly se v tom ryzí lidské hodnoty. Ať už je 21. století nebo ne, jaké si určíme priority (práce, rodina, přátelé...?) je stále na nás, a je stále možné být dobrým člověkem se zdravým vztahem k lidem a ke svému povolání, aniž bychom se uchýlili k nějakým ne vždy správným současným trendům a názorům. Zkrátka moderní, milý a vtipný film s velkým srdcem. Mě si rozhodně získal. ~(4,3)~ ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem při repríze přidal filmu hvězdičku a učinil jsem tak téměř proti své vůli. Snímek totiž obsahoval příliš mnoho mnou neoblíbených položek, jakými jsou například: slaďoučké dětičky, přehnaná naivita, klišoidy, patosoidy a Anne Hathaway. A byla to právě Anne Hathaway, která se mi postarala o nevšední zážitek, protože šlo o její druhou roli, při které jsem nepociťoval silnou nechuť a náběh na kopřivku. První rolí byla Bílá královna z Alenky. A i přes výše zmíněné nedostatky u mě dnes jasně převládl pocit, že se Nancy Meyers pokusila natočit lidsky milý film, a za sebe můžu konstatovat, že se jí to v zásadě povedlo. / Poučení: Nikdy není pozdě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Milý film pro ženy. Vše je tam takové příjemné, konflikty se řeší v podstatě samy a na nějaké velké drama nedojde. Což je fajn, a přesně dle zadání. De Niro je sympaťák ze starý školy, Hathaway je taky fajn, jen ten její manžel je nesympatickej vocas. Když máte náladu na něco nenáročného, Stážista skvěle splní účel. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéna, v ktorej Ben (Robert De Niro) hovorí, že dokáže povedať všetko, čo o ňom niekto potrebuje vedieť za 10 sekúnd, v skutočnosti trvá asi 13 sekúnd. (Arsenal83)

Reklama

Reklama