Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (225)

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Končím s prací i se studiem a začnu se živit, jako spisovatelka BDSM románů. Neviděla jsem sice první dva díly, celé mi to přišlo jak německá kriminálka: bez děje a komisaře Rexe. Narvané kino k prasknutí, spoustu trpících kluků, co se vyrazili podívat na toho pana úžasného a zjistit po čem jejich partnerky touží... myslím, že většina si všímali více pout, análních kolíků než toho luxusu, kterým pan Šedý oplíval. Každopádně jiskra naděje, že je partnerky neopustí byla zažehnuta, jelikož pan Šedý neumí vařit...ufff. Čekala jsem krapet jiný konec, takový kdy se Anestejža probudí z bezvědomi na dlaždičkách McDonaldu, když uklouzla po omastku z fritézi, při smažení hranolků a všechno se jí to jen zdálo....to možná bude v dalším díle....necháme se překvapit. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Lepší než minulý díl - kratší, s propracovanější dějovou linkou. Lepší než kniha - žádná nesnesitelná Anina vnitřní bohyně, jenom miminum rádobyvzrušujících mailů a zpráv. Erotické scény opět spočítáme na prstech jedné ruky, ale čekal snad někdo něco jiného? Dva hezcí lidé spolu žijí v krásném bytě, jezdí na krásné dovolené, řídí krásná rychlá auta. Do toho si poradí s jedním záporákem, manželskou krizí a jestli neumřeli, tak tam žijí dodnes. Jen ten Dornanův zpěv si teda mohli odpustit. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Teď budu asi zřejmě ukamenovaná, ale tohle je můj názor, za mě nejlepší film z celé série odstínů. Je tam sex, napětí romantika, naivita a i červená místnost. Pro někoho klišé, pro mě super odpočinkový film, u kterého jsem se zasmála, klepala si na čelo, i jsem si poplakala. Celá série je určená převážně pro ženský a ty se v tom budou vyžívat nejvíce, já bych život, který ve filmu má Anastázie brala hned, vždyť kdo by odolal těm psím očím Jamieho Dornana? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je šok! Po dvou odpadech, které jsem udělil předchozím sex dryákům, by mě ani za masturbace nad Marií Motlovou nenapadlo, že tenhle závěrečný díl bude mít náboj a zápletku. Jako nebetyčně blbou zápletku, na prahu parodie, ale pořád je to zápletka. Až nyní chápu, proč se tolika ženám odlepují stydké pysky od stehen, když uzří plakát, upoutávku a následně i celý film. James Foley, ještě donedávna zcela zapomenutý režisér, najednou dokáže dát filmu výraz, sexuálnost, jediné, co neumí, jsou sex scény, prostě ve filmu s Adinou Mandlovou je větší sex odvaz než tady. Ovšem sex už tak nějak ustoupil do pozadí, nástup hlásí žárlivost a vztahové spory. Foley režíruje řemeslně dobře, proslavil se kdysi jen objevením jednoho v současnosti nejlépe placených herců, Marka Wahlberga si už jen málokdo pamatuje z thrilleru Milenec nebo vrah, ale nyní režisér žužlá bradavky Dakoty Johnson, takže je zase zpátky ve hře. Trilogie má důstojné zakončení, v závěru nejedna rozrajcovaná divačka zamáčkne slzu. Ideální film na Valentýna. 8/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povinné zakončení jedné rozvleklé trilogie, která je tu s námi ještě o rok déle než původně měla. Své nechutě a opovržení jsem rozebíral už u předchozích dílů, tak není důvod se rozčilovat u trojky. Tentokrát je to s příměsí skoro až detektivní zápletky, která je podobně (ne)záživná jako jakákoliv libovolná scéna ze třech filmů. Myslel jsem, že budu trpět víc, ale jedná se o prostě jen průměrnou záležitost, jež je obložená obří vlnou nenávisti ze všech stran, a stejně většina těch lidí byla i napotřetí v kině. Za pár let se zapomene a přijde zas nějaká nová rádoby-pobuřující série s jasnou cílovkou. PS : Jamie Dornan už má konečně klid a může se věnovat něčemu smysluplnějšímu. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)
  • Natáčelo se v Nice ve Francii ve stejnou dobu, kdy se tam odehrály teroristické útoky v červenci 2016. (Dzeyna)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama