Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Diskuze

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

celkom v pohode film ale cakal som niakeho riadne zaporaka a ten jugernaut co hovoril ze ma prilbu aby mu brat necital myslienky ? akého brata ma co dokaze ale mohol sa viac ukazat trochu to tam rozmlatit 

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bouček je skvělý moderátor a výborný dabér, ale tohle prostě nedává...

Daevo

Daevo (hodnocení, recenze)

Ištván87

Achjo, jak pak můžete někomu Deadpoola doporučit jako nahláškovanou jízdu, když polovinu vtipu zabije český dabing :D Škoda no.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Kdyby jsi se laskavě nesral i do sporů ke kterým přijdeš...

Nebo si aspoň přečetl o co jde, než se k tomu vyslovíš.. tradičně jako úplnej pičus. Udělal bys líp... 

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Daevo

To by to asi museli poslat do jinýho studia. Ale jelikož už jsem viděl i obsazení dabingu (Cablea bude dabovat jednasedmdesátiletý Zdeněk Maryška, což i přes jeho herecké kvality je slušnej úlet), tak už bude asi pozdě.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Daevo

Uživatel Sweat55 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Yoshitsune

Já jsem pochopil, že ne jen tady, ale i v reálném životě. Tak či tak. Tohle je z dlouhodobého hlediska úplně na piču strategie. Ale už dos tvého úmorného života, ve kterém si musíš něco dokazovat, protože si nejsi jistý sám sebou.

Rád bych řekl, že se budeš cítit opravdu stupidně, až přijdeš na to, že to je skutečně vrtulník, ale nemyslím si, že jsi takový debil, že to ještě nevíš. Takže ti řeknu jen to, že umění přiznat chybu vždy vše zlepší. Nikdo by se ti tu nevysmál nebo tak. Sám vidíš, že Prometheus udělal tu samou chybu jako ty a nikdo ho tu za to nelinčoval. To jen ty si musíš přijít se svým číslem modelu a honit si tu ego a snažit se ostatní ponížit, aby ses cítil, že si něco víc než oni. Ale ve finále jsi nám dokázal jen to, že jsi tupej imbecil s rozhledem houpacího koně, který není schopný vidět pravdu a přiznat pravdu, i když ho mlátí do rypáku. Což by se teoreticky dalo považovat za vrcholovou politiku, kdyby jsi tyhle vlastnosti uměl, alespoň na momentík skrýt. :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no vypadá to jako letadlo, ale zároveň to vypadá jako vrtulník https://www.youtube.com/watch?v=11TBGg_m7Io a https://www.youtube.com/watch?v=xvDmUuj-QK8  a jenom samolibý kreténi, nepřiznají chybu a ještě mají tu drzost, tu drzost, se ohánět tím, že oni, oni a pouze a jenom ONI mají pravdu, nikdo jiný ji nesmí mít, obzvlášť když si mačkají své šulínky ze všech sil. Mačkají a mačkají......

na příspěvěk reagoval Prometheus69, dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Právě jsi mu na to, skočil... On chtěl jen odvést pozornost.. od té své blbosti... A zazdít tu naší debatu těma jeho blbostma. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

né tady, ty vole :D v životě.........mimo internet, i když pro některé je tohle všechno. 

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Daevo

Myslím, že petice proti nezmrvení dabingu :D (mimochodem cool název) zní velice krásně, bohužel absolutně bez eketu, protože kolikrát tyhle věci neovlivní ani sami dabéři, natož tak lidi. Obzvláště v současné dabingové situaci, která trvá už několik let.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty nestoupáš výš. Ty se pouze snažíš ostatní snížit na svou nebo pod svou úroveň, aby jsi nad nimi měl "převahu."

A ať už si myslíš cokoli, to z tebe nedělá něco víc. Řeknu ti jednu věc:"Král, který o sobě neustále musí říkat, že je dobrý. Není dobrý. Bez ohledu jak moc nahlas to říká."

Možná jsi chytrý dost na to, aby jsi pochopil co tím myslím.

Daevo

Daevo (hodnocení, recenze)

Chci se zeptat, jestli se nedá sepsat nějaká petice, nebo tak něco aby dabing nezmrvili, tak jako u prvního dílu a byli věrnější originálnímu znění? :D U té jedničky to bylo něco hrozného.

na příspěvěk reagoval dragon94, Prometheus69, Ištván87

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tvůj styl. Sedíš si v Černý hoře a hledáš příležitosti, kdy můžeš dělat, že seš strašně chytrej (marně), nikdy na nikoho přímo neraguješ a do diskuzí se nezapojuješ (nemáš co říct), a jediné co si myslíš že ti fakt jde, je jen tak mimochodem "nenuceně" zmínit: "Vy jste retardi a já s váma nebudu ztrácet čas."

Možná, kdyby ses choval normálně a nehrál si tu povýšenýho arogantního zmrda (opět marně), tak bys měl v životě nějaké kamarády. Řekl bych, že nevím co si tím chceš dokazovat, ale já to vím. Ovšem jediné co tím všem dokazuješ je tvá sociální a inteligenční omezenost. ;)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Vidíš v tom traileru ten OBŘÍ ROTOR? Když vyskakují? Ale budeš si mlejt porat svou... No tak, uznej to a stáhni ocas mezi nohy a buť hodnej... Čiči... ;)

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama