Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (1 001)

Dever 

všechny recenze uživatele

Distribútor: Fox // Počet premietajúcich kín v USA: 4,349 // Otvárací víkend v USA: $125,507,153 // Kto by len povedal, že bude dvojka lepšia, ako jednotka. Marveláci vsadili na humor a nič lepšie ani urobiť nemohli. Deadpool 2 je neskutočne nabitý vtipnými hláškami a scénami na ktorých sa jednoducho nedá nesmiať. Scény, ktoré sa odohrávajú v dome slepej stareny sú absolútna topka. Dlho som sa takto nezabavil. Marveláci taktiež vsadili na veľmi vybranú hudbu, presne ako u Guardians of the Galaxi čo filmu dodáva ešte väčšiu dávku humoru. Vizuálne efekty a akcia sú rovnako na veľmi vysokej úrovni, takže nie je jediná vec, ktorú by som mohol vytknúť. Za mňa rozhodne 100%... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dlouho po projekci jsem váhal, proč mě to nevystřelilo ze sedačky. Ano, jednotlivé momenty mě uměly odrovnat, ale celek jsem spíše tak prošel, než abych se nechal strhnout. Navíc jsem si po dlouhé době uvědomil, že mám v rámci komiksů své limity, protože mě nástup "tajemného monstra" nechal chladným a ačkoli to zřejmě pro hardcore fandy komiksů bylo něco, jako když pro osmdesátkaře nastoupil v Expendables 2 Chuck Norris, já tu jen pokrčil rameny a řekl si "Aha, a to je všechno?". Pro srovnání jsem si dal o den později jedničku a došlo mi, proč mi dvojka sedla méně - funguje skvěle v jednotlivostech, díky úspěšnému předchůdci si může dovolit více cameo výstupů, ale celek pro mě postrádá zajímavější rámování. Netvrdím, že Cableova motivace není dostatečná, ale zrovna tuhle zápletku využila ne až tak dávno jedna (nebudu spoilerovat) fantastická sci-fi, kde se také cestovalo časem. A netradiční romance v jedničce mi přeci jen přišla živější a zajímavější, než sbližování se s frackem, co nedokáže jinak než vidět rudě. Nemluvě o hrubě nevyužitém potenciálu Davida Leitcha na režijní stoličce. Ne že by odvedl špatnou práci, ale v akci není prakticky cítit. Doufal jsem, že jeho angažování dodá akčním scénám zemitost a syrovost, ale Leitch se ochotně poddal trikům a vesměs tak jeho angažování postrádá smysl. Ale nechápejte mě špatně. Dvojka mě bavila, u několika momentů jsem se smál jako už dlouho ne a Brad Pitt tu má jednu z nejlepších rolí své kariéry. Jen mám pocit, že to funguje hlavně jako sled časově omezených gagů, které už za 10 let vlastně nikdo moc (z nových diváků) chápat nebude. A myslím, že to pro jedničku neplatí. 70% ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednička. Dvojka ma totiž neštvala a ani nenudila. Mať to sviežosť svojho predchodcu, mohlo to byť dokonca úžasné. Je to omnoho prepracovanejšie, vtipnejšie aj akčnejšie.Prekvapil zmysluplný a myšlienkovo silný príbeh. A občas som mal pocit, že by som si tú story viac vychutnal v typicky vážnom X- Men prevedení. To by sme však prišli o niektoré fantastické komediálne scény. Celá pasáž okolo formovania X- Force a ich prvá akcia sú parádne. Cameá vydarené, všetci si to užívajú a dojde aj na emócie. Celé je to však opäť dosť bordel. To prepínanie medzi žánrami (opäť) nefunguje tak hladko ako napríklad u Vaughna, do rozpočtu sa mohlo ešte trochu prisoliť, stopáž je prepálená a občas je to celé strašne silu. Potitulkové scény však dojem v mnohom vylepšili. Hraničia totiž s genialitou. Takže nerozmýšľajte, choďte na to. Ale netreba očakávať žiadny zázrak. Veľmi, veľmi silných 7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Za mě jsou comicsy v posledních letech v tvůrčím úpadku. Jednoduše únava materiálu, kterou má zakrýt bezduchá digitální destrukce všeho. Deadpool je jiný. Drsný, vtipný, eRkový, oprsklý, svižný, cynický, ukecaný. Nic pro děcka, protože mladší brácha Freddyho Kruegera se zase hodlá pomstít. S červenou se nešetřilo, s utahováním sama ze sebe, ze žánru, z jiných filmů jakbysmet. Navíc i když pokračování uvidíme víckrát, pořád spolehlivě najdeme něco nového. Kdo se prostě v aktuální popkultuře orientuje, bude nadšený. Deadpool není žádný Mirek Dušín a režisér David Leitch zodpovědný za prvního Johna Wicka rovněž žádné ořezávátko. Digitální triky občas zaskřípou (a to je jen jedna z mála kaněk), příběhově to taky místy drhne a stavba příběhu se docela rozpadá (však na to i samotný Deadpool upozorňuje), ale všechno smete dravé podání a sebevědomý Ryan Reynolds, který je ve svém živlu. Začne to happy titulky, pokračuje mnoha výtečnými scénami (včetně té s dorůstajícími nohami nebo patetickým loučením) i trefným vystupováním z děje. Jde prostě o hravé pokračování s chytlavým hudebním doprovodem, nespočtem nápadů a hvězdnými camey. Reynolds kráčí vzhůru. Zaslouženě. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Neskutečná jízda jako jednička, jen větší, s větším budgetem, více vtipy, více známými tvářemi včetně úžasného Joshe Brolina, který v roli Cablea strčí do kapsy i svého Thanose, a navíc ještě nespočet cameo rolí, kde se objevují áčkoví herci, ale divák musí být velmi pozorný. Popkulturních odkazů je tu asi milion, takže druhá projekce je ještě víc namístě než u jedničky, protože je to stejně jako u Ready Player One na jedno zhlédnutí jen těžko vstřebatelné. Natočené je to absolutně skvostně a co záběr, to perla. Komedie roku a zatím i film roku. Není co vytknout. A točte víc Rkových filmů, díky. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Brad Pitt (Vanisher) nebyl za své cameo zaplacen. Za svůj čas chtěl jen šálek kávy. (asdfasdf)
  • Během boje na konci se Deadpoolův (Ryan Reynolds) oblek změní na bílošedý od prachu z výbuchu, což je odkaz na Deadpoolův oblek X-Force z komiksu, který je také bílošedý místo červeného. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama