Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Jino 

všechny recenze uživatele

No díky bohu za ty flashbacky do minulosti, jinak by z toho byl druhý Jason X. Oceňuji nápad s prozrazením původu kostky, ale zase na druhou stranu to mohlo zůstat taky utajeno, tajemno kolem vzniku kostky by mě zase tak nevadilo. Co mě, ale potěšilo byly masky (např. policajti) a efekty vedoucí k smti, které si myslím, že se docela povedli. Ale v čem má tento film u mě rozhodně mínus, je konec - ano je to sice až v daleké budoucnosti, ale i tak, tohle si Pinhead nezasloužil :) Ale nemůžu filmu upřít jistou zábavnost, u filmu jsem se až na pár momentů nenudil. Solidní průměr, ale protože 2,5 hvězdy tady není, zaokrouhlím to na 3* ()

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...Naprostá kokotina...Co se taky divit, když to natočili takoví dva "sračkaři", že? Velká škoda je těch některých velmi podařených masek, jenže jen na maskách žádný film stát celý nemůže. Možná by to i na tu jednu hvězdu bylo, jenže stupidita tohoto kusu je neúnosná a vzhledem k tomu, že tento film je v rámci série zcela zbytečný a nevidím jediný důvod k jeho natočení, dávám rovnou odpad a doufám,že bude časem ztracen v nějakém zaprášeném skladišti... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Áno toto je ten hellraiser na vesmírnej lodi, ktorého som sa v detstve pomerne dosť bál. Ešte lepšie ako treti diel. A to je len dobre, lebo túto hororovú sériu som už chcel vzdať. Super efekty a sci-fi žáner tomu len pridal. Hodnotenie sa pochopiť nedá, ale aspoň v komentároch som našiel ľudí, ktorí hodnotili rovnako, zatiaľ fakt najlepší diel pekelníka. 4* ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ani nemuselo bejt, alespoň myslím. Opravdu, ale opravu tragický příběh, kterému nepomáhají ani docela slušné efekty a už vůbec ne herecké výkony, nebo ještě lépe řečeno, napsané dialogy. Ani vlastně pořádně nevím, proč dávám dvě, možná proto, že to mělo i své dobré chvilky, ale nebylo jich moc. Shlédnout a zapomenout, jak často poslední dobou u mnoha snímků říkám. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Zákaldní linie příběhu byla tímto dílem totálně zničena... Scénář prakticky o ničem, gore efekty se téměř vytratili, cenobité přijdou až v závěru, Pinhead je jen snůška keců a ani zdaleka film nedosahuje kouzla a napětí prvních dvou dílů. Po třetím díle jsem čekal nastartování nové linie příběhů, něco jako u Pátku 13., ale to se bohužel nestalo. Doufám, že toto byl nejslabší článek celé serie a že se to dalším dílem napraví. Trocha napětí a pár světlých momentů zachrání alespoň nějakou hvězdičku pro film, ale víc jak 2* si bohužel nezaslouží. Francouzská linie se prostě nepovedla... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Ve francouzštině jméno postavy Angelique (Valentina Vargas) znamená „andělská“, což je ironie vzhledem k tomu, že tato postava je ve filmu démon. (ČSFD)
  • Film existuje ve dvou verzích. Jedna z nich je prodloužená a obsahuje vystřižené scény. (ČSFD)

Reklama

Reklama