Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (338)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět a to hlavně na začátku, že tvůrci tak trochu vařili z vody. Chyběl tomu ten originální nápad, myšlenka, provedení něčeho, co prostě vidíte poprvé a nemůžete se toho pořádně nabažit. Což v téhle série vůbec nefunguje a zhruba do pátého dílu jsem vůbec nedoufal, že dám víc, než čtyři. Tohle vše zachránil díky bohu závěr, který funguje skoro na sto procent a díky němuž jsem ochoten (asi neprávem) přihodit ještě jednu hvězdu navíc. Odcházet se má umět v nejlepším, což se Stranger Things plus, mínus povedlo. Jenom po úplném, titulkovém konci absolutně netuším, co se na nás ještě (do budoucna) chystá. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things jsou jko Star Wars. Pořád se točí okolo jedné a té samé věci. Star Wars mají konflikt dobré a špatné strany, Stranger Things zase Upside Down. Ve třetí sérii už potřetí sledujeme jeden a ten samý děj – zlé věci ze zlé dimenze se pokoušejí proniknout do té naší, aby ji ovládli. A je na pár dětech, aby To zastavili. Zatímco ale první série měla eso v rukávu v podobě tajemna a dvojka přišla s nečekaným zvratem, trojka jen opakuje to, co dosud fungovalo. Nebýt skvělých postav, tak seriál už dávno pošel nudou. Zápletka v obchodním centru je místy patetická a občas mi přišlo podivné chování některých postav a řešení událostí. Proč třeba před tajnými dveřmi, kde se děje něco nekalého, stojí za bílého dne ozbrojená stráž a není uvnitř? Pokud teda na sebe nechce poutat pozornost. Nebo proč Max nepozná, že se její bratr chová divně? A proč si tvůrci netroufli jít víc do hloubky? Will mohl mít třeba trauma z toho, že se stal obětním beránkem příšer, přišel o dětství a nemůže si najít holku, protože má problém s důvěrou. Třeba mohl pomýšlet i na sebevraždu. Bylo by to přirozeným vyústěním událostí předchozích sérií. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letos se nám vrátil oblíbený hororový seriál Stranger Things a ve 3. sezóně se podíváme jak vypadá léto v Hawkins. Seriál si opět udržuje velmi vysoké kvality a zdá se mi, že je nyní i větší rozpočet, protože ústřední monstrum připomíná to nejlepší od staré Věci. Eleven je nadále největším tahounem seriálu a veškeré scény s ní patří k tomu nejlepšímu a velmi mě bavil i Dustin, který předvede něco nečekaného. Je zde více dějových linek najednou, které se v závěru hezky propojí, retro atmosféra je opět úžasná a skvělé jsou detaily ( Plakát Night of the Dead od Romera před kinem potěšil) a díky přidaným Rusům je třetí série akčnější i napínavější, byť se může zdát, že hororová stránka jde lehce do ústranní. Finále je velmi emocionální a rozhodně nečekané. První série je pořád jedničkou, ale třetí série rozhodně nedělá ostudu a těším se na 4! 80% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po druhé řadě jsem se trošku bál kudy se bude ubírat ta třetí.Ne snad,že by ta druhá byla špatná,ale po výborné první to měla sakra těžké.Třetí řada se v prvním díle opatrně rozjede a hned v tom druhém rozbije všechny obavy na atomy.Tempo které bratři Dufferovi nasadí je extrémní a děj vyloženě letí kupředu a nutí diváka hltat díl za dílem.Atmosféra se dá krájet,nechybí odlehčené a vtipné momenty a pak přijde finále,kterému se podaří všechno skloubit dohromady a vyždíme i nějaké ty emoce.Sem moc zvědavý co přinese čtvrtá řada...90% ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti sezona prozatim nejslabsi clanek serialu, uvidime co se bude dit v budoucnu - uz ted mi prijde divny, ze Hopper bude zpatky... Na tomhle serialu se mi libila ta melancholicka nalada a - v ramci moznosti - uveritelnost. Ta se pocatkem treti rady kompletne vyparila uz tim, jak neviditelnej mind flayer prepadnul Billyho... JAK? Zakladna zlych rusaku mi prisla naprosto debilni a infiltrace tyhle super-moderni zakladny malyma detma jeste vic. Nova postava Robin mi prisla zajimava, ale proc z ni museli udelat lezbu?? Jedna se o serial z pulky 80. let, halo??? Ocividne to nebyl zamer tvurcu (bratru Dufferu), protoze skoro celou dobu ma Robin na Harringtona narazky a smeruje to ke vztahu - ale udajne na popud herecky (nebo mozna obou mladych hercu) to na posledni chvili zmenili na gay postavu. Profesionalni recenze samozrejme nesetrily komplimenty k tomuto kroku, ale staci zajit na fora o serialu (pripadne klidne i na reddit) a je evidentni, ze nejsem jedinej, komu tenhle krok prisel zbytecnej. Klidne mohli udelat, ze je jeji postava heterosexualni, ale proste se ji Harrington nelibil.. ale ne, museli udelat gay postavu, aby byli inkluzivni. Fuck off s temahle politickyma gestama uz... ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Logo nemocnice Hawkins Memorial Hospital je odkazom na film Halloween (1978), kde je takmer totožné logo použité pre nemocnicu Haddonfield Memorial Hospital. (Marceloo)
  • Auto, ukradené na benzínce, je Cadillac Eldorado Biarritz Convertible z roku 1984. (J.F.B.)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama