Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (643)

kotrlak 

všechny recenze uživatele

Béčková vězeňská kovbojka, ale přitom celkem svěží čumenda s kostilamem v hlavní roli, při který člověk ani nepostřehne že jsou dvě hodiny fuč. ()

Martin.Proko 

všechny recenze uživatele

Gangsterské béčko-céčko schovávající se za rádoby nízkorozpočtový nezávislý film s jako artovým přístupem... ... jo jsou i horší, ale společenská nebezpečnost toho dle bijáku je v tom, že si hraje na něco lepšího. Přitom to je hloupé a plné klišé, hrozně natahované a stavějící na nepravděpodobném základu... ...jediné v čem film boduje jsou záběry.Úhel záběrů nasvícení ,nebo tónování je opravdu hezké atmosférické... ...hudebně neutrální... ....zvukové a vizuální efekty dávají vědět, že duch VHS akčních filmů stále žije... ...Prostě pro Festival otrlého diváka určitě super jako dělané. Ale jako seriózní Hard-Boiled School to zaspalo dobu asi o 30-40let. On by to zachránit nějaký hezký CGI filtr, kterým to prohnat. A tvrdit, že to je vzácné dílo nalezené na půdě\sklepě, jen ty mobily v sedmdesátkách a osmdesátkách tolik nejely. ()

fikee 

všechny recenze uživatele

Sociální a vězeňské drama, které se zlomí v brutální akční film. Nemá smysl pokoušet se BiCB99 někam zařadit, Craig Zahler je nový Cronenberg a vede vynikajícího Vaughna z jedné polohy do druhé bez jediného zaváhání. Vincentovi Vaughnovi role vysloveně sluší a člověk ani neví, jak se dostal od seriózního dramatu k prokopávání lebek. Zajímavý a chytrý film. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Celkem napinavy, ale jenom velice tezko uveritelny. Scenar byl taky strasne primocary a moc si s nim nikdo hlavu nelamal. Polud vam nevadi trochu nechutne-drsny zceny, tak asi mrknete, v opacnem pripade radeji skipnete. Celkem 3,2* ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Bone Tomahawk byl nejméně o třídu lepší, a to i díky mnohem lepšímu hereckému obsazení a evidentně lepšímu režijnímu vedení. O scénáři ani nemluvě. ()

Ternary 

všechny recenze uživatele

Předchozí film režiséra S. Craiga Zahlera, Bone tomahawk, mne přimněl vrátit se ke sledování westerových filmů. A tento film mne zase přimněl mít rád Vince Vaughna, kterého jsem do teď znal pouze z, někdy až trapných, romantických komedií a menšího propadáku Cela. Tento film, stejně jako jeho předchůdce, je násilný a vyžívá se v dobře zkonstruovaných dialozích. Násilí v tomto filmu je však jiné než u jeho předchůdce. Zatímco v Bone tomahawk střety s kanibaly probíhaly rychle a brutálně, tady je boj pomalý a mnohokrát, hlavně pak v posledním souboji, až groteskně násilný. To co mne na tomto filmu ovšem upoutalo nejvíce byla atmosféra, v pozadí po většínu času nehrála žádná hudba a proto vynikaly zvuky utvořené pohyby herců. A co se příběhu týče, jde o celkem jednoduchý revenge plot jehož případné nedostatky, a že jich není mnoho, jsou doplňeny atmosférou a brutálními souboji. Tento film rozhodně patří k mým oblíbeným z roku 2017. ()

skrob 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn je v pohodě, i když v Temném případu 2 byl podle mně lepší. Ale celé je to nezajímavě surové, zbytečně dlouhé a děj bez jediného zvratu nebo překvapení. ()

croftak 

všechny recenze uživatele

Velká pecka a Vince Vaughn mě po temném případu opět překvapil. Spolu s Trestanec / Shot Caller (2017) nejlepší filmy za poslední dobu, navíc oba s vezeňskou tématikou, kterou ve filmech já můžu. ()

Neel 

všechny recenze uživatele

Krvavá pohádka o tom, jak to Vincek nandal bachařům pomocí o dvě čísla menší cvičky. Vince Vaughn přesvědčil už v True Detective 2, že mu drsná tvář sluší víc, než ksichtění v trapných komediích... Zahler trochu fušuje Tarantinovi do řemesla. A jde mu to. ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

Kvalitne vystupňovaná nálož brutality akej je dnes v hollywoodskych filmoch vidiet málo. Kam sa nato hrabú akčné filmy s Jasonom Stathamom alebo s Dwayne Johnsonom, Vince Vaughn je nový akčný hrdina. ()

vojta033 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem si až moc pozdě přečetl komentář od Miko55555. Nepřemožitelný, nezranitelný, atd... Ani natočeno to moc dobře není. Padne na kolena do střepů a tahá je jako by byly skrz, ale chodí, jako by nic. A ruce jsou úplně v pohodě, ani obvaz si neumazal?... Rozšlapávání hlav a poslední záběr už byla jen "třešnička" na dortu... Nic horšího jsem dlouho neviděl. Idiotské je slabé slovo. ()

lubica1995 

všechny recenze uživatele

akčňák, ktorý chvíľami pripomínal Brúsa Vilisa v najlepších rokoch. Absencia minulosti pána boxera bola osviežujúca..žiaľ, ale celkový dojem mňa hlboko sklamal. Chvíľami sa film tváril, ako silnejšia verzia Hry o trony s krvavými vsuvkami ( plus pár navyše). Ani záver nevadil.. skôr to strohé krvavé Bum Bum bolo akési neemocionálne. Takže takto za mňa. ()

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem cekal, kdy se Vaughn zacne smat. Evidentne vydrzel i po reziserove Stop. Je to chujovinka, ale pobavila, a jaxe rika: jednou a dost. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama