Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (109)

ONko 

všechny recenze uživatele

“Jeremy Bearimy, baby. We'll get through this and then you and I can chill out in the dot of the 'i' forever.” Velmi originalna pukancova komedia. Z nametu sa poriadne zmyka, tie twisty je velmi tazke niekomu, kto to nevidel vysvetlit. Hlavne postavy su prijemne. Najviac ma bavili veci ktore su povazovane za hriech v Bad Place. ()

asinus 

všechny recenze uživatele

Ze začátku originální, mile absurdní, nadopované sympatickou dvojkou Bell-Harper. Ústřední nápad i potenciál protagonistů se bohužel brzy vyčerpají, inovace jsou čím dál stupidnější a v závěru první série (kterou jsem dotrpěl jen díky příslibu zajímavého závěrečného zvratu, který je... když se o něm moc nepřemýšlí celkem fajn) už je "eskalace" dění vyloženě otravná. Nemluvě o tom, že 3 z 5 hlavních postav jsou čím dál víc na pěst. Nebrat. ()

Reklama

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré místo je více než dobrý seriál. I když jsou pozdější série slabší než ta první, pořád jsou nápadité (stát se tady může doslova úplně cokoliv). Největší předností jsou tu totiž sympatické a skvěle zahrané postavy (včetně těch vedlejších), takže i když se seriál začne odvíjet nečekaným směrem, pořád vám na nich záleží a chcete vědět, jak to s nimi bude dál. A přestože je to primárně prča, jsou tady i dojemné chvilky. ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Wow, zo zaciatku (cca prve 3 epizody) to znelo ze vsetok vtip minuli tam a ze dalej to uz bude len nudne, ale použité vtipy a stále progresujúci dej mi nedovolil odtrhnúť oči. Výborne som sa zasmial a pobavil. Dúfam že 4tá séria už bude naozaj posledná, pretože síce je možné do tohto scenaru pridavat no mohlo by to len uškodit. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Zabavna jednohubka, ktere jsem mel chut za finale pridat (mam chut spoilerovat a prirovnavat...) jeste hvezdicku navic, ale pockam na druhou serii, jak se s tim poperou. EDIT: Tak to prvotni nadseni se s kazdou serii stupnovalo a i kdyz to na uplne cistych pet neni, tak musim kvitovat, ze tvurce serialu Michael Schur si udrzel tempo a vizi a neprotahoval to do umoru. Naopak, samotny zaver se moc povedl. Urcite jedna z tech chytrejsich komedii se skvelymi postavami, originalnim pristupem a nadhledem. ()

Galerie (756)

Zajímavosti (17)

  • Mrazený jogurt, ktorý herci jedia, je v skutočnosti zemiaková kaša. (chesterko)
  • „Jianyu Li“, meno Jasona (Manny Jacinto), keď je nútený vydávať sa za budhistického mnícha, sa dá preložiť v mandarínskej čínštine ako „vo väzení“. (chesterko)
  • V epizóde sa objaví postava hlavného účtovníka. V ruke drží šálku s nápisom Existence's Best Boss, čo je referencia na šálku World's Best Boss postavy Michaella Scotta z americkej verzie seriálu Kancl (od r. 2005). Hlavného účtovníka hrá Stephen Merchant, ktorý spoločne s Rickym Gervaisom vytvoril britský originál. (petiar)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama