Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 2
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele Mikita k tomuto seriálu (1)

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) 

Je tak těžké to nějak hodnotit. Tolik nelogických věcí.... Tolik nesourodý děj.... A ten děsně, děsně dlouhý muzikál ... Ale když to vezmu z druhé strany, ten skvělý vztah matky s dcerou tam byl, nic se neztatilo. A Lorelai a Luke, nádherná souhra, uvěřitelné a nádherné souznění, kde se konečně vše uzavřelo. Co se týče Rory. I když mě to naštvalo a zaskočilo, Rory přeci není taková, zpětně však musím uznat, že tohle je klasika. Docela to i znám. Vzorná studentka, velké plány a jasné cíle. Každý úspěch posiluje sebevědomí v sebe sama, o to víc je drobný neúspěch velkým problémem. Zábrany povolují a neprožitá puberta se objeví kolem třicítky. A výsledek. Ta čtyři slova. A vážně je to tak špatné, po životě ve velkém světě zjistit, že doma, v malém městečku Stars Hollow, je stejně nejlépe? Po prvotním zaskočení a rozmrzení... proč oblíbené postavy dostaly štěk jen 20 vteřin... hlavně Sookie.... to nedávalo smysl, ale hádám, že problém byly finance. Kirk to ale statečně zachraňoval. ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama